VR & AR

Augmented reality maken

Wij bieden augmented reality als losstaande dienst of als onderdeel van een compleet pakket, inclusief foto’s, video’s en instructievideo’s. Onze AR-toepassingen verrijken webshops, winkels, musea en wandelroutes met gedetailleerde beelden en informatie. Zo zorgen we voor een optimale gebruikerservaring.

Augmented reality transformeert online video’s en foto’s met een extra dimensie

Met augmented reality voeg je daadwerkelijk een nieuwe dimensie toe aan online video’s of foto’s. Daarmee creëer je een extra service én verkoopargument. Augmented reality is bijvoorbeeld handig om in een webshop te tonen hoe een product eruitziet. De potentiële koper kan het product zien in de omgeving waar hij of zij het gaat neerzetten of gebruiken.

Onbeperkte mogelijkheden met augmented reality en geavanceerde technieken

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Met onze eigen studio en technische oplossingen kunnen we dankzij augmented reality alles modelleren en namaken. Door gebruikmaking van video, foto, 3D-techiek, 360 graden video/fotografie, animatie enzovoort.

We hebben alle technieken, apparatuur en specialisten in huis en kunnen daardoor alles van A tot Z regelen en ook bij grote aantallen snel produceren.

Augmented reality transformeert de winkelervaring

Augmented reality geeft kopers een realistisch beeld van het product dat ze overwegen aan te schaffen. Ze kunnen het letterlijk van alle kanten bekijken en zien hoe het straks staat – of het nu kleding, een bril, een sieraad of een meubel, lamp of accessoire is.

Daarmee maak je als leverancier niet alleen meer indruk, het verhoogt de conversie en je vermindert ook nog eens het aantal retourzendingen.

Augmented reality voegt een extra laag van interactieve content toe aan video’s, waardoor gebruikers een verrijkte kijkervaring krijgen. Het maakt het mogelijk om complexe informatie visueel te presenteren en te begrijpen, terwijl het ook de betrokkenheid en het engagement van het publiek vergroot.

Breng je projecten tot leven!

Ontdek de mogelijkheden van augmented reality.

Doordat we een allround productiebedrijf zijn, kunnen we augmented reality als losstaande dienst aanbieden, maar de techniek ook toepassen als onderdeel van een breder pakket. In de vorm van een all-in service.

Wij verzorgen met foto, video en augmented reality een compleet aanbod

Moet er bijvoorbeeld een nieuwe collectie worden gefotografeerd voor je webshop, dan kunnen we ook de product video, de unboxing video en de instructievideo maken en de augmented reality verzorgen die het aanbod compleet maakt.

Alle content voor de webshop is dan meteen geregeld. Op één adres, in één moeite door. Dat scheelt kosten en tijd, en de producten hoeven maar één keer weggebracht te worden. Bovendien verzeker je je van de hoogste kwaliteit – qua beeld, technische opties, gemak en bedrijfszekerheid. We kunnen de bestanden in alle gewenste formaten leveren.

Geef je video een boost met augmented reality

De toepassingen zijn legio. Augmented reality is ook toepasbaar voor videoboodschappen – al dan niet gepersonifieerd – als klanten met hun telefoon een product of QR-code scannen.

Beelden en informatie verrijken winkels, musea en wandelroutes

De beelden en informatie vormen ook een verrijking in winkels, musea en op wandelroutes.
Het is de kunst om de bestanden qua data zo klein mogelijk te maken, zodat ze snel te downloaden, bewegen en in-/uit te zoomen zijn. Geen ergernis bij de gebruiker dus. Maar tegelijkertijd slagen we erin de beelden zeer gedetailleerd te houden, dan komen de producten immers het best tot hun recht.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.