Commercial

Commercial maken

[11:37] Erik van Ekelenburg

Creativiteit en resultaat gaan hand in hand bij het produceren van tv-commercials. Als full-service productiehuis bieden we alle disciplines en specialisten die jij nodig hebt. We denken mee over concept, script en doelgroep. Onze hoge standaarden garanderen perfectie en aandacht voor detail. Snelle levering en full service verzekeren kwaliteit van start tot finish.

Commercials zijn krachtige korte films die een impact achterlaten

Een commercial is een korte speelfilm met grote impact. Met een sterk concept zorgt een geslaagde reclamespot er in 10 tot 30 seconden voor dat de boodschap bij de beoogde doelgroep aanslaat. We combineren creativiteit en doeltreffendheid en begrijpen de belangen van zowel reclamebureaus als hun klanten: we gaan bij een tv-reclame voor de hoogste kwaliteit, maar wel binnen budget en tijdsplanning.

De expertise van Mamascreen tilt uw concept naar een hoger niveau

Als een bureau een tv-commercial wil laten maken, is vaak al een concept en een script uitgewerkt als ons productiebedrijf wordt ingeschakeld. We denken echter graag mee, om de kwaliteit te verhogen en de praktische uitvoering te verbeteren.

We hebben alle apparatuur en specialisten in huis voor de productie van een tv-reclame – en méér – zodat we snel en gecoördineerd werken. Onze eigen studio zorgt voor extra flexibiliteit.

Bereik een breed publiek en vergroot je impact met een krachtige tv-commercial

Met een tv-commercial, maar ook met een reclamespot voor internet en social media-kanalen, bereik je een groot publiek. Uitzending kan door keuze van dag, tijd, medium, zender en kanaal secuur worden afgestemd op de beoogde doelgroep.

De commercial draagt bij aan een positieve houding tegenover het bedrijf, merk en product en stimuleert tot aankoop. De effecten op de naamsbekendheid en omzet zijn exact meetbaar.

Een commercial vergroot je merkbekendheid en laat een blijvende indruk achter bij het publiek. Het stelt bedrijven in staat om hun boodschap op een creatieve en overtuigende manier over te brengen, waardoor potentiële klanten worden aangetrokken en bestaande klanten worden geëngageerd. Een effectieve commercial kan de verkoop stimuleren.

Boost je merkimpact met een commercial

Wij nemen alles uit handen om de perfecte commercial te maken

Creativiteit en resultaat gaan hand in hand als je besluit ons de tv-commercial te laten produceren. We werken vooral voor (internationale) reclamebureaus. Zowel voor business-to-consumer als voor business-to-business.

Creativiteit en succes bundelen krachten in tv-commercial

Als full service productiehuis hebben we alle disciplines en specialisten in huis voor productie, animatie en visual effects (VFX). We beschikken zelfs over een eigen, multifunctionele studio. Onze crews zijn echter overal op locatie inzetbaar, waar ook ter wereld.

Onze expertise zorgt voor een perfecte reclamespot die de doelgroep raakt

We denken mee over het concept, het script en de doelgroep en de boodschap van de reclamespot. Daar zijn we gedurende het gehele productietraject alert op, van script tot uitzending op tv of internet.

Bureaus en hun opdrachtgevers stellen hoge eisen bij het laten produceren van een tv-reclame. Terecht, wij zouden niet anders willen. Ook wij leggen de lat hoog. Dat is bijvoorbeeld af te meten aan de aandacht voor detail en de perfectionistische afwerking.

Van concept tot realiteit, Mamascreen kan ervoor zorgen.

Bij elke tv-commercial die we maken, is het de uitdaging om het maximale eruit te halen, of het nu gaat om de verhaallijn, de locatie, tone of voice, montage, audio mixing, kleurgebruik tot de plaats waar het logo het beste in beeld kan komen. Daarin gaan we ver.

Zo beschikken we over eigen eye tracking-apparatuur, die we als ondersteuning kunnen inzetten om de effectiviteit van tv-commercials te testen.

Full service is ook echt full service

We werken graag samen met andere regisseurs, creatieve bureaus, bedrijven, productiebedrijven en freelance professionals. Desgewenst kunnen we een passende stem en de muziek (een nieuwe compositie of het opnieuw inspelen van een bestaande track) verzorgen voor de reclamespot. Inclusief het regelen van de (auteurs)rechten.

Full service is ook echt full service als je door ons een tv-commercial wilt laten maken.

Deadline is heilig

We kunnen snel starten en ook snel leveren. De deadline is heilig. Want we weten maar al te goed dat een tv-reclame al lang van tevoren ingekocht en gepland wordt. En dat zenders verlangen dat de bestanden doorgaans enkele dagen eerder worden aangeleverd.

Onze veelzijdigheid en compleetheid vertaalt zich dus niet alleen in de kwaliteit van de commercial.

Klantenverhalen

 • Commercial voor ARA en Bovil voor Bosch door Mamascreen
  Bosch

  Commercial Bosch

  Voor Bosch security and safety systems hebben we in samenwerking met ARA en Bovil twee commercials geproduceerd. De commercials die we voor Bosch hebben gemaakt zijn onderdeel van een wereldwijde campagne.

  Bekijk project: Commercial Bosch
 • GewoonGers heeft hun commercial laten maken door Mamascreen
  GewoonGers

  Commercial GewoonGers

  De commercial GewoonGers heeft Mamascreen gemaakt om de verschillende mogelijkheden te laten zien die GewoonGers biedt op het gebied van deuren.

  Bekijk project: Commercial GewoonGers

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.