Grafisch lyceum rotterdam

Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien. Alle opleidingen van het GLR komen aan bod. We laten de verschillende opleidingen niet alleen in het algemeen zien maar we zorgen er ook voor dat de kijker ziet wat je op de opleiding leert en hoe een eindproduct eruit komt te zien.

Heel de school komt aan bod in deze bedrijfsfilm van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Als student wil je goed zien wat een school allemaal te bieden heeft. Wat voor sfeer hangt er, hoe ziet het eruit, welke opleidingen hebben ze en wat ga je leren? Al deze aspecten komen terug in de bedrijfsfilm voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
Door de juiste muziek te kiezen en gebruik te maken van verschillende filmstijlen hebben we een dynamische video gecreëerd die perfect past bij het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Alle creatieve opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam komen voorbij in deze bedrijfsfilm

Het Grafisch lyceum Rotterdam is een vak-instelling die gaat over innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. Ze sluiten de studies aan bij relevante internationale ontwikkelingen en zorgen ervoor dat studenten kunnen samenwerken met elkaar, bedrijven en alumni.

Klik hier voor meer informatie over Het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten, toekomstige medewerkers of studenten? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

Grafisch Lyceum Rotterdam


Behind the scenes

Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.