JB hydraulics

Bedrijfsfilm JB Hydraulics

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services. We hebben alles in beeld gebracht, van de medewerkers op kantoor tot aan het magazijn. En van het testen van de slangen tot aan de levering van goederen. Zo laat deze bedrijfsfilm alles zien van JB Hydraulics.

Alles van de groothandel JB Hydraulics komt aan bod in deze bedrijfsfilm

Het verhaal van een bedrijf kan op veel verschillende manieren verteld worden, bijvoorbeeld door de medewerkers te interviewen, maar je kunt ook een voice-over het verhaal laten doen. Voor de video van JB Hydraulics hebben we hier ook voor gekozen. Zo worden de beelden ondersteund door een duidelijk verhaal en de professionele voice-over zorgt voor een bepaalde toon van het verhaal. Omdat je van te voren al kan bepalen wat de tekst wordt, kan je daar mooi op inspelen bij het draaien van de video. In deze video sluit de voice-over aan bij de beelden en wordt het zo een compleet verhaal waardoor de kijker precies weet wat JB Hydraulics doet.

Oplossingen op maat van JB Hydraulics in deze bedrijfsfilm

Ooit begonnen als klein bedrijf is JB Hydraulics nu uitgegroeid tot een organisatie die internationaal actief is. Het bedrijf biedt veel verschillende voorraad- en magazijnoplossingen waarmee de voorraad en supplychain geoptimaliseerd kan worden. Alle slangassemblages kunnen voor elke klasse onder druk worden getest en gecertificeerd. Een goed georganiseerde logistieke afdeling en 4000m2 magazijn zorgen ervoor dat elke bestelling compleet, correct en op tijd op de locatie aankomt.

Klik hier voor meer informatie over JB Hydraulics.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van JB Hydraulics?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

JB Hydraulics


Behind the scenes

bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.