Testimonials maken

Wij maken krachtige testimonials en klantreferenties die boeien en overtuigen. Met een passende setting, professionele productie en veelzijdige content, afgestemd op de doelgroep. We besteden veel aandacht aan elk detail, zodat de video de kijker op een natuurlijke manier boeit en overtuigt, zonder dat het als reclame aanvoelt.

Testimonials versterken je reputatie!

Het is een oude marketingwijsheid: nog beter dan zelf vertellen hoe goed je bedrijf is, is anderen het laten vertellen. Testimonials maken je reputatie merkbaar beter. Klanten worden ambassadeurs en hun positieve verhalen helpen nieuwe klanten overtuigen om zaken met je te doen. Of potentiële werknemers om bij je te solliciteren. Het is een beproefd concept en het werkt nog steeds!

Krachtige en geloofwaardige testimonials

Als Mamascreen een testimonial maakt, staat buiten kijf dat de boodschap goed over komt. Beeld en geluid zijn perfect, dat is logisch. Maar waar we ook op letten, is dat de klantreferentie oprecht en geloofwaardig is. Geen hosanna, maar open en eerlijk.

Een review met concrete voorbeelden. Door de juiste vragen en een slimme montage kun je op die manier ook bestaande vooroordelen wegnemen.

Betrouwbare testimonials creëren interesse en vertrouwen

Goede testimonials wekken vertrouwen, interesse en sympathie bij de doelgroep. Ze moeten wel geloofwaardig zijn. Ze worden onder meer gebruikt als recruitment video voor arbeidsmarktcommunicatie.

Laat je medewerkers vertellen waarom ze bij jouw organisatie werken, hoe dat is en waardoor ze het naar hun zin hebben. Als anderen zich daarin herkennen en een goed gevoel krijgen van het verhaal, de uitstraling en de sfeer, zullen ze sneller geneigd zijn om ook voor jullie bedrijf te kiezen.

Een testimonial video biedt een krachtig middel om geloofwaardigheid en vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Door positieve ervaringen en aanbevelingen van tevreden klanten te delen, kunnen ze overtuigd worden om een product of dienst uit te proberen, wat resulteert in grotere betrokkenheid en hogere conversies.

een apart genre waar we expert in zijn

Ontdek de impactvolle wereld van klantreferenties en medewerkers ervaringen

Een testimonial of klantreferentie is een apart genre. In de vorm van een interview, portret of minidocu vertelt een klant of een medewerker (als het om arbeidsmarktcommunicatie gaat) wat zijn of haar ervaringen zijn met een bedrijf of organisatie. We maken ze bijna wekelijks, maar elke keer weer net even anders. Zodat de video boeit en overtuigt. Op een natuurlijke manier, bijna onmerkbaar voor de kijker.

Kort en bondig, maar tóch met voldoende inhoud en informatie. En vooral herkenning, zodat de doelgroep zich kan identificeren met degene die zijn of haar persoonlijke verhaal vertelt.

Kies de ideale setting voor jouw opnames

We zorgen voor een passende setting. Meestal filmen we voor dit soort opdrachten op locatie, maar we kunnen ook terecht in een van onze eigen studio’s.

We zorgen voor eenheid en letten op de huisstijl

We verzorgen de productie van begin tot eind. Van idee tot en met eindmontage. Dus inclusief sfeerbeelden (in het bedrijf, op de werkvloer), muziek, leaders, graphics (titels, intro’s, ondertitels en aftiteling) en dergelijke. Waarbij we erop letten dat die passen bij de huisstijl van de opdrachtgever en er eenheid ontstaat als er meerdere testimonials of recruitment video’s worden gemaakt.

Langere tijd te gebruiken

Vaak adviseren we om de beelden op meerdere manieren te benutten. Zo kunnen korte flitsen (snippets) of quotes als afzonderlijke posts worden geplaatst op social media-kanalen. Om de doelgroep ertoe te bewegen te klikken naar de volledige testimonial of klantreferentie – of voor meer informatie een kijkje te nemen op de website of bedrijfspagina.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.