Corporate / Branding

Animatie maken

Ontdek de betoverende wereld van animatie, waar verbeelding en creativiteit samensmelten tot grenzeloze mogelijkheden. Ons ervaren team van animatiespecialisten staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Van complexe concepten tot meeslepende verhalen, wij creëren levendige animaties die de kijker betoveren en inspireren.

Animatie als perfecte oplossing!

Sommige producten of processen zijn niet, heel moeilijk of tegen hoge kosten te visualiseren. Animatie biedt in veel gevallen een welkome oplossing. Als het product nog helemaal niet bestaat (denk aan scheepsontwerpen of prototypes), als het onderwerp te klein, onzichtbaar of niet bereikbaar is (denk aan het binnenste van een apparaat om de werking te laten zien) of als uitleganimatie van een complexe procedure of techniek.

Mamascreen creëert professionele animatie

Een animatie maken is een specialisme van Mamascreen. Op basis van een foto, tekening of ontwerp kun je ons complete animatiefilms laten maken. Vaak wordt een animatievideo ook voor speciale scenes toegepast in bijvoorbeeld een bedrijfsvideo, videoclip, trailer of andere productie.

Nog een stap verder gaan we met virtual reality of augmented reality. Dat zetten we bijvoorbeeld in voor virtuele rondleidingen en apps.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van animatie

Animatie is een dankbaar en veel gebruikte techniek om producten, processen, logo’s, ontwerpen en prototypes tot leven te wekken. Met vaste of bewegende beelden, in 2D of 3D, 360 graden draaibaar, foto’s, video, als cartoon of uitleganimatie.

Met deze veelzijdige techniek is veel meer mogelijk dan je denkt. Je gelooft je ogen niet als je een animatie door Mamacreen laat ontwerpen.

Animatie kan een video verlevendigen en de aandacht van het publiek trekken door visuele aantrekkingskracht en creatieve vrijheid. Het maakt abstracte concepten begrijpelijker en kan complexe informatie op een beknopte en boeiende manier communiceren.

Visualiseer complexe producten en processen met gemak

Verrijk je beelden met animatie en bespaar tijd en kosten

Het onmogelijke mogelijk maken… dat kan met animatie. Deze vorm van digitale creatie is veelzijdig inzetbaar. Als oplossing voor die ene scene die anders niet te filmen is, of voor een complete instructievideo of uitleganimatie.

Zo vergroten we de mogelijkheden om je product of proces goed in beeld te brengen. Vaak scheelt het laten maken van een animatie ook tijd en kosten.

Onze eigen specialist zorgt voor de perfecte animatie

We hebben een eigen specialist in dienst voor het ontwerpen van animaties. Aanvragen kunnen dan ook snel worden opgepakt en uitgevoerd. Of het nu gaat om een 360 graden-presentatie van een product, een virtuele rondleiding (in een museum of een bouwproject) of een animatievideo om een (productie)proces, stroommodel of technische toepassing inzichtelijk te maken.

Van AV-sector tot scheepsbouw: onze animaties worden gewaardeerd in diverse industrieën

De kwaliteit van onze animaties is dermate goed dat we er inmiddels ook buiten de AV-sector een reputatie in hebben opgebouwd. Zodoende krijgen we voor heel andere toepassingen opdrachten van bedrijven die door ons animaties en animatiefilms laten maken.

Om de werking van prototypes te simuleren bijvoorbeeld. En voor al of niet bewegende 3D-scheepsmodellen op basis van tekeningen, die door scheepsbouwers worden benut als verkoopondersteuning.

Expert in animatie!

Als allround productiebedrijf weten we wanneer animatie wel en niet werkt. In het tweede geval hebben we voldoende alternatieven voor een passende oplossing.

Ook als animatie wél voordelen biedt, helpen we je graag met advies. Rekening houdend met je bedrijf, het onderwerp en het doel werken we samen met jou een concept uit, met daarbij een realistische planning en heldere offerte.

Je weet dus waar je aan toe bent als je Mamascreen een animatie wilt laten ontwerpen. Tijdens het productieproces onderhouden we nauw contact zodat het resultaat minimaal aan de verwachtingen voldoet (maar liever overtreffen we die).

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.