Animatie

Motion graphics maken

Mamascreen is een ervaren bedrijf dat motion graphics maakt voor zowel commerciële als informatieve video’s. We ontwerpen alles zelf, passend bij de video en opdrachtgever, en kunnen ook bestaande logo’s en symbolen verwerken. We zorgen voor eenheid en herkenbaarheid in de stijl. Onze ontwerpen zijn fris, eigentijds en onderscheidend.

Transformeer je video’s met verbluffende motion graphics

Motion graphics maken is een specialisme. De bewegende grafische elementen versterken een video of film. Ze maken de informatie begrijpelijker, overgangen vloeiender en zorgen voor meer vaart. Ze helpen ook om een productie herkenbaar te maken, bijvoorbeeld door aan te sluiten bij de huisstijl van het bedrijf dat de video laat maken.

Wij creëren een visueel spektakel dat je boodschap versterkt

We verwerken en ontwerpen motion graphics in alle soorten en maten. Daarvoor combineren we onze expertise op video- en grafisch gebied. Een hoogstaande mograph levert strakke en vloeiende teksten, naambalken, logo’s, abstracte vormen en andere componenten, maar altijd ter ondersteuning van de beelden en inhoud en vanzelfsprekend in goed overleg met de opdrachtgever.

Breng je video’s tot leven met opvallende motion graphics

Met motion graphics krijgt een video meer diepgang en een professionelere uitstraling. Daarmee kun je je onderscheiden in het grote aanbod aan online video’s dat mensen te verwerken krijgen. Slim en gedoseerd gebruik van illustratie animaties geeft de kijker bovendien houvast en structuur, daardoor waardeert hij of zij de video meer en zodoende ook de inhoud ervan.

Motion graphics voegen een visueel aantrekkelijk element toe aan video’s, waardoor ze boeiender en gedenkwaardiger worden. Ze helpen complexe concepten of informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren. Bovendien zorgen ze voor een professionele uitstraling en versterken ze de merkidentiteit van een bedrijf of project.

Verrijk je video’s met meeslepende motion graphics van Mamascreen

Mamascreen maakt jouw video dynamisch en levendig

Of het nu gaat om een commerciële of informatieve video, voor een aantrekkelijke en evenwichtige vormgeving ervan zijn motion graphics onmisbaar. Mamscreen maakt teksten, figuren, lijnen, en bewegende objecten die functioneel en esthetisch verantwoord zijn. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat ze nooit afleiden of irriteren.

Motion graphics zorgt voor een unieke kracht in jouw video’s

Op basis van onze jarenlange ervaring – met de productie van video’s én met de door ons zelf vervaardigde motion graphics – ontwerpen we alles zelf. Digitaal, snel en helemaal passend bij de video en bij de opdrachtgever. Uiteraard kunnen we ook bestaande logo’s en symbolen verwerken. Bijvoorbeeld in een dynamische of een 3D-versie.

Ontdek de magie van motion graphic

We doen veel onderzoek naar graphic motion. Onder andere op basis van eye tracking. Zodoende weten we bijvoorbeeld op welke positie, in welk formaat en kleur een illustratie animatie het beste bekeken en verwerkt wordt door kijkers.

Wij bewaken de stijl voor jou

We bewaken ook de stijl voor opdrachtgevers, zodat er eenheid en herkenbaarheid is. Veel bedrijven hebben wel een huisstijlhandboek voor drukwerk, maar nog geen videohuisstijlhandboek. Dat maken wij dan voor ze. Dat geeft houvast voor volgende video’s en zorgt voor consistent gebruik van titels, kaders, logo’s, aftiteling en dergelijke. Ook als later eventueel een andere partij video’s gaat maken.

Creativiteit in volle glorie

Is een productie qua beeld, geluid en verhaal van topkwaliteit, dan zijn de details de kers op de taart – ook al doen ze dat ongemerkt. Daarin herkent men de professionaliteit. Van de makers én van de afzender.
Dat geldt ook voor de creativiteit. De ontwerpen zijn steeds weer anders: fris, eigentijds en in balans met de beelden. Zodat ze ook steeds weer onderscheidend zijn.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.