IJzersterke branding

Aftermovie maken

Laat het moment nog eens herleven. Wij maken aftermovies waarmee je nog even verder viert. Voor ieder evenement, helemaal terug in die euforie of andere waardevolle emotie. Wij bereiden het goed voor en werken het tot in detail uit. Kant-en-klaar, om nog eens terug te keren naar wat er zo bijzonder was.

Vier nog even verder

Was je evenement of feest geslaagd? Ben je trots op wat je hebt neergezet? Wil je toekomstige partners, klanten of bezoekers triggeren voor een volgende editie?

Laat dan een aftermovie maken die de gebeurtenis in stijl vastlegt. Grijp de sfeer, laat de deelnemers en gasten stralen en show hoe imposant en speciaal het evenement was. Een aftermovie laten maken van je evenement movie is tegelijkertijd een ijzersterk promotiemiddel voor het volgende event.

Voor ieder evenement

We worden ingeschakeld voor allerlei soorten aftermovies van evenementen: zakelijke evenementen en feesten, publieksevenementen, beurzen, festivals. Vooraf spreken we alles door, maken we een strakke planning en een transparante kostenraming.

We maken onze event movies minstens zo’n groot succes als jouw evenement of feest.

Terug in het moment

Met een aftermovie doe je degenen die erbij waren een plezier: laat hen het event herbeleven en wek de goede herinneringen aan gedeelde ervaringen weer op. Maar een pakkende evenement film stimuleert ook degenen die er nu niet bij waren, om de happening volgende keer zeker niet te missen.

Of het nu om een intieme zakelijke bijeenkomst gaat of een grootschalig, meerdaags publieksevenement.

“Laat ons een aftermovie maken van de mooiste momenten. We nemen iedereen even mee terug in het moment. Met video versterk je het verhaal van een geslaagd evenement of een bijzondere viering. Op deze manier gaat de herinnering nooit verloren.”

Sterk in video

100% professioneel

Mensen kijken graag terug op een evenement waar ze aanwezig waren. Om de sfeer, de deelnemers, bezoekers, de hoogtepunten en onvergetelijke momenten weer op te roepen. Maar ook organisatoren zelf hebben belang bij het laten maken van een professionele aftermovie.

Goed voorbereid

Met onze aftermovies zorgen we voor een waardevol document. Door een professioneel en complete reportage, die begint met een gedegen voorbereiding. Uiteraard in overleg met de opdrachtgever: wat zijn de wensen, de belangen, de verwachte hoogtepunten, wat moet wél en wat juist niet in beeld komen.

Met alle videotechnieken

We hebben alle faciliteiten en medewerkers in huis: we kunnen meerdere camerateams inzetten, we zorgen voor scherpe beelden, goed licht, helder geluid, een flitsende montage en nabewerking. Interviews, time lapse, animatie, drone beelden… alles is mogelijk.

Voor de volgende editie

Door middel van de aaneenschakeling van de hoogtepunten van het evenement geef je niet-aanwezigen het gevoel dat ze iets gemist hebben. Met begeleidende (achtergrond)muziek en passende graphics (titels, intro’s, ondertitels enzovoort, aansluitend bij de huisstijl van de opdrachtgever) ontstaat een professionele aftermovie, die bij wijze van spreken zo op televisie vertoond zou kunnen worden.

Direct te delen

De evenement film kan uiteraard ook online worden gebruikt: op YouTube, de website van het event zelf of de sites van de organisator en participanten, maar ook via social media. Bijvoorbeeld in de vorm van korte flitsen. Teasers die het bereik vergroten en toekomstige bezoekers nieuwsgierig maken. Beelden die ook heel goed als promo’s ingezet kunnen worden.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.