Corporate / Branding

Virtuele tour maken

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van een virtuele tour! Met geavanceerde apparatuur en software creëren we adembenemende 360-graden beelden. Verrijk de tour met foto’s, video’s, animaties en interactieve elementen voor een onvergetelijke ervaring. Bereik nieuwe klanten en houd hun aandacht vast met een fantastisch eindresultaat!

Virtuele tours zonder grenzen

Je wilt een virtuele tour maken. Dat is slim want het is een ingenieuze manier om je organisatie te presenteren. Leid mensen – klanten bijvoorbeeld of nieuwe medewerkers – virtueel rond in je pand, geef uitleg en laat hen op een interactieve manier kennismaken met de omgeving en met de mensen. Voor het kijken van een virtual reality film is al lang geen VR-bril meer nodig. Op online-kanalen als YouTube kunnen virtuele tours gewoon worden afgespeeld.

Ontdek de wereld met onze meeslepende virtuele tours en beleef de ultieme ervaring

Virtuele tours zijn erg populair. Mamascreen vervaardigt er heel wat. Daarbij verzorgen we de complete productie: concept en idee, fotografie, filmen, geluid en interviews, techniek, animatie en muziek. We leggen de lat hoog en gaan ook bij virtual reality alleen voor het beste resultaat.

Mooie, scherpe beelden, goed geluid en aanvullende elementen die de funfactor verhogen maar tegelijkertijd ook daadwerkelijk meerwaarde bieden.

Een wereld vol creatieve mogelijkheden

Laat je een virtuele tour door Mamascreen maken, dan kun je een bestaande situatie verrijken met creatieve, artificiële toevoegingen. Bijvoorbeeld hoe een gebouw er in de toekomst komt uit te zien. Je kunt met een virtuele rondleiding een wereld toegankelijk maken die (nog) niet bestaat of waar de doelgroep niet kan of mag komen.

Virtuele tours zorgen voor een warm welkom en interactieve rondleiding voor (toekomstige) bezoekers, collega’s of klanten.

Een virtuele tour van uw bedrijf biedt potentiële klanten de mogelijkheid om uw faciliteiten te verkennen zonder fysiek aanwezig te zijn, wat hun nieuwsgierigheid stimuleert en hen een voorproefje geeft van de unieke ervaring die uw bedrijf biedt. Het creëert een indrukwekkende eerste indruk, waardoor de kans op conversie en klantbetrokkenheid wordt vergroot.

Welkom in een grenzeloze realiteit

Technische en creatieve hoogstandjes die je zullen verbazen

Als we een virtuele tour maken, is technisch en creatief vaak veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Dat is mede te danken aan de geavanceerde apparatuur en software die we gebruiken.

Ervaar een ongeëvenaarde visuele sensatie met onze geavanceerde 360 graden camera

Zoals de 360 graden-camera, die wij inzetten: eentje met acht lenzen en de hoogste scherpte en resolutie. Dat garandeert de scherpste beelden en het mooiste resultaat. Daardoor zijn de bewerkingsmogelijkheden, mede dankzij de geavanceerde software, onbeperkt en is het eindresultaat van de virtual reality film fantastisch.

Verrijk je online aanwezigheid

We kunnen ook beelden van Google Maps integreren – en zijn gecertificeerd om door ons gemaakte beelden te uploaden bij Google Streetview. Zo krijg je als bedrijf een extra etalage om nieuwe klanten te bereiken.

Duik in een meeslepende virtuele ervaring

Met virtual reality verrijken we de tour met foto’s, andere videobeelden, animaties en nog veel meer. Zo wordt een virtuele tour veel meer dan een filmpje van je nieuwe pand, fabriek of productieproces.

Bied kijkers de gelegenheid om zelf te kiezen of en waarover ze extra uitleg willen, in welke ruimtes ze een kijkje achter schermen willen nemen.

Ontdek een wereld voor interactieve magie

We kunnen allerlei elementen toevoegen. Video’s, quizzen, spelletjes, links naar websites… Zo wordt de virtuele rondleiding misschien wel nóg aantrekkelijker dan een echt bezoek.

In elk geval weet je zeker de aandacht te behouden en bereik je een positief oordeel bij de kijkers.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.