Corporate / Branding

Webinar maken

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van webinars! Van eenmalige evenementen tot interactieve online webcasts, wij helpen je om indruk te maken. Met onze expertise zorgen we voor een vlekkeloze uitzending van televisiekwaliteit, inclusief professionele edits en boeiende extra’s zoals live polls en discussies.

Boost je interactie met je doelgroep: kies voor een boeiend online seminar

Wil je als organisatie direct contact met je klanten, medewerkers of specifieke doelgroepen, dan is het laten maken vaneen webinar een effectief instrument. Als je zo’n interactieve webcast laat maken, kun je niet alleen informatie delen, maar krijg je ook feedback.

Zodoende is een online seminar geschikt voor presentaties, introducties en informatiesessies, maar bijvoorbeeld ook voor trainingen.

Maak indruk met je eigen unieke stijl

We hebben veel ervaring met webinars maken. Onze eigen studio’s zijn professioneel, flexibel, ruim, van alle nieuwste technieken en gemakken voorzien. En snel beschikbaar!

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we alle indelingen, decors en sferen realiseren, helemaal in jullie huisstijl. Maar wil je jullie eigen locatie benutten, dan richten we een tijdelijke studio in. Compleet met decor, camera’s, regietafel en technici.

Verbind, inspireer en bereik jouw doelgroep waar dan ook, wanneer dan ook

Een webinar is een ideale oplossing om efficiënt en effectief te communiceren met een specifieke doelgroep. Of dat nu klanten, gebruikers, relaties of medewerkers zijn. Interactief en op elk gewenst moment. Ongeacht waar de deelnemers zich bevinden. Bovendien kunnen mensen delen terugkijken, bijvoorbeeld als ze het live webinar hebben gemist.

Een webinar biedt de mogelijkheid om informatie en kennis te delen met een groot publiek, ongeacht hun locatie. Het stelt sprekers in staat om interactief te communiceren en vragen van deelnemers te beantwoorden, wat een waardevolle leerervaring en betrokkenheid creëert.

Webinars die je merkimpact vergroten

Ontdek de krachtige manier publiek te betrekken en te informeren

Met een webinar kun je alle kanten op. Of het nu eenmalig is: ter gelegenheid van een nieuw product of nieuwe dienst bijvoorbeeld. Of als je voor een serie interactieve online webcasts kiest, om de medewerkers te informeren en te betrekken bij de eenwording na een fusie of de vorderingen van een groot project te communiceren naar stakeholders.

We adviseren graag over wat het beste werkt en hoe je de meeste indruk maakt.

Mamascreen zorgt voor een perfecte webinar

Als je een webinar wilt laten maken dan moet het natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zowel technisch als organisatorisch. Wij helpen organisaties daarom van a tot z.

Door onze ervaring weten we wat werkt en wat niet en hoe je een perfecte uitzending neerzet. Gelijk aan televisiekwaliteit.

Van begin tot eind kan Mamascreen je ontzorgen

Als opdrachtgever heb je er zelf geen omkijken naar als je ervoor kiest om ons de online webcast te laten maken. We helpen met het script, hebben alle high end-apparatuur in huis, ervaren technici, kunnen desgewenst een moderator of presentator regelen en dankzij onze regisseur verzeker je ervan dat tijdens het webinar alles op tijd en volgens plan gebeurt.

Vertrouw op onze deskundige webcast-oplossingen voor een perfecte online presentatie

Mamascreen is een veelzijdig productiebedrijf. Dat betekent dat we vooraf ook losse edits kunnen maken: video’s, reportages, interviews, bumpers. Dat vergroot de professionele uitstraling van het webinar, en daarmee de impact. Die professionaliteit straalt ook af op jullie organisatie.

Boost de interactiviteit en verzamel waardevolle inzichten van je doelgroep

Tijdens het online seminar zijn allerlei extra onderdelen mogelijk. Bijvoorbeeld polls waarbij de deelnemers live hun mening kunnen geven. Dat verhoogt enerzijds de interactiviteit en levert anderzijds waardevolle informatie over de doelgroep op. Een optie is de deelnemers in deelgroepen te laten discussiëren en hun ideeën vervolgens centraal te laten delen.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.