YouTube reclame maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van YouTube commercials die een blijvende indruk achterlaten. Met onze ervaring en expertise zorgen we voor een compacte, vlotte en betaalbare productie, zelfs onder tijdsdruk. We begrijpen het belang van onderscheidende en kwalitatieve advertenties die bezoekers met plezier bekijken. Alles moet kloppen!

Bereik succes met YouTube reclame!

Iedereen kent het enorme bereik en de kracht van YouTube. Als je daarvan wilt profiteren, kun je een YouTube reclame laten maken. Maar hoe ziet de perfecte YouTube content eruit en hoelang moet een video voor een YouTube advertentie zijn?

Mamascreen helpt met het bedenken van de content voor zo’n korte, boeiende YouTube video ad, die de kijker kennis laat maken met jouw bedrijf, product of dienst.

Meer traffic met professionele YouTube content

We willen dat de YouTube advertenties die we maken, worden bekeken. Daar zorgen we voor met professionele YouTube content. Of het nu gaat om één (actiematig ingezette) YouTube reclame of een langlopende YouTube campagne.

We weten kijkers te raken en hoe we hen ertoe bewegen om te klikken. Zo krijg je direct en meetbaar meer traffic. Waardevolle traffic van oprecht geïnteresseerde en dus potentiële klanten.

YouTube reclames trekken meer aandacht

YouTube is het grootste video platform én inmiddels ook een prominent social media-kanaal. Uit onderzoek is gebleken dat YouTube reclames via de telefoon meer aandacht krijgen dan tv-reclames. De kwaliteit doet daar ook zeker niet meer voor onder.

Door YouTube video reclames in een campagne op te nemen, bereik je een breder publiek. Een groot voordeel is dat je met een YouTube campagne doelgroepgericht kunt adverteren, tegen lagere kosten. Het resultaat is ook nog eens goed meetbaar.

Een YouTube-reclame bereikt een groot en divers publiek. Het stelt adverteerders in staat om hun merk, product of dienst op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren en betrokkenheid te genereren. Bovendien kan je op YouTube specifieke doelgroepen bereiken en zo de effectiviteit van je advertentie maximaliseren.

Effectieve YouTube commercials

YouTube commercials die blijven hangen.

Wij maken video(’s) specifiek voor YouTube commercials. We denken mee over de juiste content en hoe die in de korte video zo effectief mogelijk aan bod kan komen. Laat ook een YouTube reclame maken om binnen te komen bij een miljoenenpubliek… Thuis op de laptop of tablet of onderweg op een smartphone.

Met de juiste YouTube content maak je een blijvende indruk.

Experts in het maken van commercials

We hebben veel ervaring met het maken van YouTube commercials. Die maken we onder andere voor reclamebureaus, bedrijven, non-profitorganisaties en overheden.

Effectieve communicatie op maat

Voor producten, diensten, voor naamsbekendheid, een betere corporate image en/of als voorlichting. Elk doel en elke doelgroep vraagt een eigen stijl en sfeer: hoe verpak je de boodschap zodat die het beste overkomt? Daar adviseren we je graag bij. Met op voorhand een praktische inslag: we houden de productie graag compact, vlot en betaalbaar.

Snel schakelen en pragmatisch werken

Dat pakt vooral goed uit als sprake is van tijdsdruk. We begrijpen heel goed dat aan de feitelijke productie van commercials, ook voor YouTube, vaak een lang traject voorafgaat (over campagnes, budgetten, inkoop van media enzovoort).

Als aan het eind van dat traject dan de YouTube advertentie nog moet worden gemaakt, is er vaak weinig tijd. Gelukkig kunnen wij snel schakelen en werken we zeer pragmatisch.

Bezoekers blijven kijken

Maar het is altijd zaak een onderscheidende en kwalitatief goede YouTube advertentie te maken. Aantrekkelijk en vernieuwend of verrassend, zodat bezoekers de reclame met interesse en plezier uitkijken. We kennen de middelen en trucs om dat voor elkaar te krijgen.

Wij zorgen dat alles klopt

Alles moet kloppen bij zo’n productie: het script, de locatie, camerawerk, licht, geluid muziek, montage… Maar ook de achterliggende techniek: voor vlekkeloze uploads en vertoning bijvoorbeeld. Een campagne video kan nog zo onderhoudend en mooi vormgegeven zijn, als de video vastloopt of hapert, klikken kijkers onherroepelijk weg.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.