Voor bureaus

Wij maken videocontent in iedere vorm die jullie kunnen bedenken. Dat doen we voor marketing-, reclame- en communicatiebureaus en voor hun klanten. Wij draaien complete tv-commercials, creëren virtual content én zijn sterk in social media-video en iedere andere vorm van videocontent die je zoekt.

Samen voor jouw klant

Jullie hebben een verhaal te vertellen voor de klant. Dat verhaal vertellen wij met video. Dat doen we al jaren voor veel bureaus, dus we begrijpen wat daarin belangrijk is. We versterken wat jullie willen vertellen, zodat jullie klanten het complete plaatje kunnen aanbieden.

Wij zijn gespecialiseerd in iedere vorm van video. Als jullie het kunnen bedenken, kunnen wij het draaien, monteren, nabewerken en opleveren in het formaat en de vorm die je zoekt. Wij schalen moeiteloos op als dat nodig is, hebben altijd een specialist beschikbaar en begrijpen wat jouw klant belangrijk vindt.

Videocontent voor jouw klanten

Schakel specialisten in voor videocontent die jullie zelf niet kunnen maken. Wij begrijpen wat je zoekt voor jouw klanten. Daarom werken we graag voor reclame-, marketing- en communicatiebureaus.

Compleet team met alle expertises

Ons vaste team en de freelancers waarmee we standaard samenwerken combineren alle expertises voor ieder type videocontent. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en altijd een specialist beschikbaar die snel voor je aan de slag gaat. Bovendien schalen we moeiteloos op als de campagne, commercial of andere video-uitdaging daar om vraagt.

Meteen iets aanpassen als dat moet

Dankzij onze in-house specialisten is er altijd iemand beschikbaar om snel te schakelen. Wij passen animaties en video’s aan als dat moet. Jullie hebben één aanspreekpunt, met daarachter een team dat jouw wensen direct verwerkt in de volgende versie die je van ons ontvangt. Bij ons kun je alle kanten op, dus bewegen we graag met je mee.

Stel ons je vragen

Benieuwd wat er praktisch haalbaar is of ben je benieuwd naar de laatste trends in videocontent? Stel ons je vragen. Of toets wat we kunnen maken, als jouw klant je vraagt om het wiel opnieuw uit te vinden. Als wij het niet kunnen is de kans klein dat je het ergens anders wel voor elkaar krijgt.

Klaar terwijl je wacht

Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar we doen wel ons best. We gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag als dat nodig is. Vaak leveren we veel eerder op dan de bureaus waarvoor we werken hadden verwacht. En moet er toch nog iets veranderd? Dan kan dat, ook last-minute. Dat is het voordeel van veel in-house specialisten die meteen beschikbaar zijn.

Van voor tot achter goed geregeld

Ontlast de trafficmanager en laat het programmamanagement aan ons over. Wij doen niet anders en we weten niet beter. Bij ons is het in goede handen. We stemmen complete teams op elkaar af en sturen die aan. En we zorgen ervoor dat draaidagen goed verlopen, met aandacht voor alles wat jij en jouw klant belangrijk vinden.

Highlights

 • Een promotiefilm gemaakt voor Rotterdam Sportsupport over Youngsters Involved door Mamascreen.
  Rotterdam Sportsupport

  Promotiefilm Keep Youngsters Involved

  Hoe kan je jongeren tussen de 12 en de 18 jaar behouden voor je sportvereniging? Rotterdam Sportsupport geeft praktische begeleiding aan verenigingen om de jongeren betrokken te houden.

  Bekijk project: Promotiefilm Keep Youngsters Involved
 • Een promotiefilm over trainersbegeleiding voor Rotterdam Sportsupport door Mamascreen.
  Rotterdam Sportsupport

  Promotiefilm Trainersbegeleiding

  Rotterdam Sportsupport helpt verenigingen bij het opleiden van mensen tot trainersbegeleiders. Wat doen deze begeleiders, waarom zou je als vereniging een trainersbegeleider willen hebben en hoe ziet het programma van de cursus eruit?

  Bekijk project: Promotiefilm Trainersbegeleiding

Onze werkwijze

Kennismaken met videospecialisten die jou begrijpen

Bij ons geen accountmanagers zonder kennis van zaken.
Je krijgt direct een specialist aan de lijn, die weet wat er kan en wanneer we het kunnen maken. Als het gisteren af moest staan wij al in de startblokken om ermee aan de slag te gaan.

Snel schakelen

De marketing-, reclame- en communicatiebureaus waarvoor we werken waarderen dat we voor hen haast onderdeel van hun team lijken. Van een samenwerking worden wij echt blij als de klant ons meevraagt voor het volgende personeelsuitje. Bij wijze van spreken dan.

Zorgeloos samenwerken

Noem ons Rotterdams, maar we steken vooral graag onze handen uit de mouwen. We trappen op de rem als dat technisch moet en stellen betere oplossingen voor als die beschikbaar zijn. Verder gaan we gewoon graag aan de slag. Zodat de bureaus daar vooral geen omkijken naar hebben.

Veelgestelde vragen

Jij hebt misschien wel honderd vragen. Die beantwoorden we graag. Toch begrijpen we het ook als je niet meteen contact wilt opnemen. Daarom geven we graag alvast antwoord op de veelgestelde vragen. Heb je toch liever even contact? Leuk, wij ook!

Hoe snel kunnen jullie videocontent opleveren?

Jullie animatie, video, 2D- of 3D-project moet vast gisteren af. Dat lukt niet meer, maar we gaan er wel meteen mee aan de slag als dat moet. We zijn realistisch over doorlooptijden, maar begrijpen dat je graag snel wilt schakelen. Daarom zetten we het uit en steken we de handen uit de mouwen. Zo doen we dat in Rotterdam.

Welk type video-opdrachten doen jullie?

We draaien complete commercials voor corporate organisaties. En we schieten social media-video’s voor bureaus die daar om vragen. We hebben alle expertise, ervaring en video-productieapparatuur in huis. Dus daag ons uit: de kans is klein dat we het niet kunnen.

Kunnen jullie alles uit handen nemen van bedenken tot maken?

We versterken verhalen. Dus ligt er een script of een concreet idee of plan? Wij maken er video van. Dat doen we van A tot Z en inclusief alles wat daarbij nodig is. Tot aan een livestream voor het internationale hoofdkantoor dat meekijkt tijdens de draaidag, als dat nodig is.

Werken jullie ook op locatie?

Wat moet dat moet. Onze editors kunnen op locatie werken als dat beter is. Tegelijkertijd beschikken we op ons kantoor over alle apparatuur, compleet ingerichte ruimtes en voldoende werkplekken voor al onze specialisten. En voor jouw art directors en andere medewerkers. Dus voel je vrij om hier te komen werken als je graag dicht bij ons bent. Dan zit je boven op het creatieve proces en op de verschillende versies die we maken.

Ontvang ik kant-en-klare deliverables?

Wij begrijpen dat jij geen videospecialist bent. Daarom leveren we kant-en-klare deliverables op. Gebruik video’s op websites, voor social media, op beurzen en in ieder ander formaat dat je zoekt. Bij ons ontvang je altijd video’s, snippets en andere creatieve uitingen die je meteen kunt inzetten.

“Laat ons maar aan videocontent werken.
Dat is waar we sterk in zijn en waar we gelukkig van worden.”

Videocontent voor jouw bureau

We maken alle soorten videocontent en producties voor marketing-, reclame- en communicatiebureaus. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op telefoonnummer +31 10 202 34 88 of stuur een e-mail naar info@mamascreen.com. Dan nemen we snel contact met je op.