Wat we doen

Wij versterken verhalen met video. Dat doen we met professionele producties voor nationale televisie, met branding voor bedrijven en bureaus en met animaties om het onmogelijke toch in beeld te brengen. We zijn sterk in het versterken van verhalen en lopen voorop met virtual production en andere innovaties. Als het draait om video kunnen wij het voor je maken.

Advertising

Wij vertellen in 10 tot 15 seconden de beste versie van jouw verhaal in video. Als jij een verhaal hebt voor een commercial maken wij daar de productie van. Als je dat wilt is dat inclusief locatiescout, visagie, stylisten, casting, catering en alles wat er nog meer nodig is. We kunnen zelfs een eye-tracker ogentest doen om zeker te weten dat kijkers kijken waar je wilt dat ze kijken.

Commercials draaien we voor bedrijven en voor bureaus, dus voor hun klanten. Wij zijn jouw specialist voor een professionele productie op landelijke televisie en iedere andere commercial die je wilt laten maken. Wij hebben de mensen, de expertise, de ervaring en de apparatuur. En we begrijpen hoeveel werk hier aan de voorkant in zit, dus dat ‘gewoon goed’ niet goed genoeg is.

Corporate / Branding

Je wilt jouw merk versterken, of dat van de klant. Als jij een verhaal hebt kunnen wij het vertellen met video. Dat doen we door jou of jouw klant echt goed te leren kennen. Pas als wij begrijpen wat je wilt vertellen vertalen we dat naar video. Omdat we zo blij worden van klanten die zeggen: ‘we hadden er nooit zo naar gekeken, maar dát is echt precies wie we als organisatie zijn’.

We werken voor veel verschillende branches, zoals de zorg, bouw, food- en innovatie-sector. We zien veel verschillende bedrijven en herkennen daarom nuanceverschillen. Juist die verschillen maken vaak een sterke branding. Zo zorgen we ervoor dat branding-video’s kloppen met de werkelijke identiteit van bedrijven waarvoor we werken.

Animatie

Laat zien wat er (nog) niet is of wat je onmogelijk kunt filmen. Van het binnenste van een complexe koffiemachine tot een gebouw dat nog gebouwd moet worden of een ingewikkeld veiligheidsproces voor off-shore organisaties: wij kunnen het animeren. We gebruiken 2D en 3D, in whiteboard-stijl en in motion capture, zowel als uitleganimatie als instructievideo en iedere andere vorm.

Vertel ons welk verhaal je wilt delen. Onze eigen animatoren animeren jouw verhaal en brengen precies in beeld wat jij jouw doelgroep wilt laten zien. We hebben de vrijheid en nemen die vrijheid, omdat in animaties echt alles kan. Dankzij meerdere feedbackrondes zit je boven op de creatieve ontwikkeling en komen we samen tot het resultaat dat jij zoekt.

Sport

Met video vertellen we verhalen. Dat doen we voor sporters en anderen, in een mini-documentaire of andere verhalende stijl. We zijn partner voor Rotterdam Topsport en draaien veel van wat er gebeurt op topsportgebied in Rotterdam. Van het bidbook voor de Tour de France tot een documentaire over rolstoelbasketbal en video’s voor Olympische sporters om sponsoren te werven: wij draaien het.

We volgen sporters om hun verhaal te vertellen. We informeren, inspireren of helpen sponsoren te werven. Als er emotie, drama, geluk en meer in een verhaal zit brengen wij het graag goed in beeld. Met video versterken we verhalen.

VR & AR

Noem ons een innovatieve technologie en wij kunnen het draaien of produceren. Sterker nog, de kans is groot dat we het al eens voor een van onze klanten deden. Dat geldt voor 360 graden-video’s, voor AR en VR en bijvoorbeeld voor complete virtuele tours bij bedrijven. We lopen voorop en kijken graag vooruit.

Laat je inspireren door een mix van animaties, video, tours waar kijkers interactief doorheen lopen en state-of-the-art virtual production. Wij inspireren onze klanten, met virtuele producties waarmee zij bij hun klanten mee aan kunnen komen. Als je zoekt naar innovatie in video, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Aan de slag

Bel ons op telefoonnummer +31 10 202 34 88 of stuur een e-mail naar info@mamascreen.com. Dan nemen we snel contact met je op.