VR & AR

VR video maken

Ontdek dat er met VR-video’s veel meer mogelijk is dan je denkt. We gebruiken de beste apparatuur, inclusief een 360-graden camera, voor verbluffende beelden en onbeperkte bewerkingsmogelijkheden. We kunnen de VR-films verrijken met foto’s, animaties en interactieve elementen voor een fantastische virtual reality-ervaring die de kijkers betovert.

Maak een meeslepende virtuele reis door jouw organisatie met een indrukwekkende VR-video

Een VR video maken is een ingenieuze manier om je organisatie te presenteren. Nodig mensen virtueel uit in je pand, leid hen rond, geef uitleg en laat hen op een interactieve manier zelf de antwoorden ontdekken waar ze naar op zoek zijn. Dankzij de technische ontwikkelingen is voor het kijken van een virtual reality film geen VR-bril meer nodig. Op online-kanalen als YouTube kunnen ze gewoon worden afgespeeld.

Ontdek de grenzeloze wereld van VR-video met Mamascreen

Zoals bij alle projecten die Mamascreen doet, gaan we bij VR video alleen voor het beste resultaat. Mooie, scherpe beelden, goed geluid en aanvullende elementen die er echt toe doen en meerwaarde bieden.

We verzorgen de complete productie: concept en idee, fotografie, filmen, geluid en interviews, techniek, animatie en muziek.

Wij brengen gebouwen tot leven in indrukwekkende video’s

Laat je een VR video maken, dan kun je een bestaande situatie combineren met creatieve, artificiële toevoegingen. Bijvoorbeeld hoe een gebouw er in de toekomst komt uit te zien. Je kunt met een VR film een wereld toegankelijk maken die (nog) niet bestaat of waar de doelgroep fysiek niet kan of mag komen.

VR video’s worden dan ook vaak gebruikt voor virtuele tours: een warm welkom en interactieve rondleiding voor (toekomstige) bezoekers en/of klanten.

Een VR-video biedt een meeslepende en immersieve ervaring aan kijkers, waarbij ze zich kunnen onderdompelen in een virtuele omgeving. Het stelt mensen in staat om situaties en locaties te ervaren alsof ze er zelf fysiek aanwezig zijn, wat een diepere betrokkenheid en emotionele impact creëert.

Ontdek de verborgen potentie van VR-video’s

Mamascreen verrast met grenzeloze mogelijkheden in VR-video’s

Als je door Mamascreen een VR video laat maken, ontdekken opdrachtgevers vaak gaandeweg dat technisch en creatief nog veel meer mogelijk is dan zij hadden gedacht. We hebben er lol in om zowel hun verwachtingen als die van de uiteindelijke doelgroep te overtreffen.

Verleg de grenzen van de realiteit

Voor het maken van VR video’s is speciale apparatuur nodig. Het gaat met name om de 360 graden-camera. Wij bezitten de beste die er is: met acht lenzen en de hoogste scherpte en resolutie. Dat garandeert de scherpste beelden en het mooiste resultaat. Daardoor zijn de bewerkingsmogelijkheden, mede dankzij de geavanceerde software, onbeperkt en is het eindresultaat van de virtual reality film fantastisch.

Extra etalage op Google Maps

We kunnen ook beelden van Google Maps integreren – en zijn gecertificeerd om door ons gemaakte beelden te uploaden bij Google Streetview. Zo krijg je als bedrijf een extra etalage om nieuwe klanten te bereiken.

Maak van jouw VR-video een interactieve belevenis

Het is mogelijk de VR film te verrijken met foto’s, andere videobeelden, animaties en nog veel meer. Zo wordt bijvoorbeeld een virtuele tour veel meer dan een video van je nieuwe pand, fabriek of productieproces. Bied kijkers de gelegenheid om zelf te kiezen of en waarover ze extra uitleg wille en in welke ruimtes ze een kijkje achter schermen willen nemen.

Boost de aantrekkingskracht van je VR-video

We kunnen allerlei elementen toevoegen. Video’s, quizzen, spelletjes, links naar websites… Zo wordt de VR video nóg aantrekkelijker, weet je de aandacht te behouden en bereik je een positief oordeel bij de kijkers.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.