Corporate / Branding

Brandmovie maken

Bij Mamascreen creëren we adembenemende brandmovies die perfect aansluiten bij jouw product en doelgroep. Met een vakkundig team van experts en geavanceerde technologieën brengen we jouw ideeën tot leven. Met een flexibele planning en state-of-the-art faciliteiten kunnen we alle aspecten van de productie regelen.

Creëer een fantastische merkbeleving met een succesvolle brandmovie

Het is en blijft populair: een brandmovie laten maken. Veel bedrijven hebben ontdekt dat ze op die manier hun merk op een pakkende manier onder de aandacht kunnen brengen.

Door afstemming van beeld en geluid zorgt de merkbeleving voor een positief gevoel en sympathie voor het merk en de organisatie… en uiteindelijk voor meer aankopen.

Mamascreen is de juiste partner om een brandmovie mee te maken

De brandmovies die Mamascreen maakt, zijn meer dan commercials. We weten de juiste sfeer op te roepen, die zorgt voor een positieve merkbeleving bij de doelgroep.

Vaak werken we voor deze producties in opdracht van en samen met een reclamebureau. We hebben alles in huis om hen en de eindopdrachtgever van dienst te zijn.

Brandmovies zorgen voor fans, niet alleen kopers

Brandmovies zijn vooral een bewezen medium voor consumentenproducten. Als je een brandmovie laat maken, wil je het hart raken van de beoogde doelgroep. Je maakt de kijkers fans – of bevestigt hun keuze als ze dat al zijn.

Het draait veel meer om een gevoel dan om de verkoopargumenten om voor een merk te kiezen.

Een brandmovie brengt de identiteit en boodschap van een merk op een krachtige en visuele manier over. Het stelt bedrijven in staat om een emotionele connectie te creëren met hun doelgroep en hun merkwaarden te versterken. Daarnaast kan een brandmovie zorgen voor een blijvende indruk en een onderscheidend element in een competitieve markt.

Laat uw merk schitteren met een op maat gemaakte brandmovie

Voor elke branche kan Mamascreen een brandmovie maken

Brandmovies maken we voor uiteenlopende fabrikanten, handelsbedrijven en retailketens. Onder andere uit de mode-, food-, interieur-, horeca-, automotive en evenementenbranche, maar ook steden/regio’s kloppen steeds vaker bij ons aan, bijvoorbeeld om een brandmovie te laten maken voor citymarketing.

Versterk je merkidentiteit met de juiste sfeer

Uiteraard zijn je product en logo cruciaal, maar zaken als stijl, decor, verhaal, ritme, kleur en muziek moeten daar naadloos bij aansluiten. Evenals bij de doelgroep. Ze versterken en bevestigen de associatie, het gevoel om erbij te willen horen.

Een samenwerking die alles omvat

Vaak is een brandmovie onderdeel van een bredere en langer lopende campagne. De film neemt daarin meestal een centrale positie in: diverse marketingtools worden ingezet om ervoor te zorgen dat de brandmovie door zoveel mogelijk mensen wordt bekeken.

We kunnen alles regelen en doen voor de productie van een brandmovie. Uiteraard in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en/of het communicatie- of reclamebureau dat verantwoordelijk is.

Alles onder één dak: van techniek tot creativiteit, wij leveren snel en hoogwaardig werk

We halen alles uit de kast. De kwaliteit staat buiten kijf. Qua techniek en professionals hebben we alles voorhanden, in de planning zijn we flexibel. En snel.

Juist doordat we alles in eigen hand hebben. Inclusief onze goed bereikbare studio’s aan de noordrand van Rotterdam (op Rotterdam The Hague Airport) en een montageafdeling waar we ter ondersteuning ook virtuele en 3D-animaties kunnen creëren.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.