CORPORATE / BRANDING

Bedrijfsfilm maken

Of je nu bij een ervaren reclamebureau werkt of voor het eerst nadenkt over een bedrijfsvideo, bij ons krijg je de juiste ondersteuning in elke stap van het productieproces. Met onze jarenlange ervaring hebben we talloze unieke bedrijfsfilms geproduceerd. Breng jouw verhaal tot leven en bereik de juiste doelgroep met een geslaagde productie van Mamascreen!

Maak indruk op een breed publiek met een overtuigende bedrijfsfilm

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Efficiënt en betrouwbaar: één aanspreekpunt voor jou succesvolle bedrijfsvideo

Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee.

Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Vergroot je impact met een gebruiksvriendelijke bedrijfsvideo voor diverse platforms en evenementen

Door een goede bedrijfsfilm te laten maken zet je je organisatie of merk binnen één of enkele minuten indringend neer. Dat kan als onderdeel van de corporate communicatie maar ook als recruitmentfilm (‘werken-bij-film’). Je informeert én raakt je doelgroep.

Een bedrijfspresentatie op video is veelvuldig te gebruiken en op tal van manieren in te zetten: op je eigen website, via social media-kanalen, maar ook op beurzen en congressen.

Een bedrijfsfilm biedt een krachtig visueel medium om uw bedrijf, producten en diensten op een boeiende en gedenkwaardige manier te presenteren. Het stelt u in staat om uw merkidentiteit en -waarden over te brengen, waardoor potentiële klanten een dieper inzicht krijgen in wat uw bedrijf uniek maakt.

Professionele bedrijfsfilms op maat

Profiteer van onze jarenlange expertise in het produceren van bedrijfsfilms voor elke organisatie, groot of klein

Of je nu bij een reclamebureau werkt en al veel ervaring hebt met bedrijfsfilms laten maken of voor het eerst nadenkt over een bedrijfsvideo voor je eigen onderneming…

Wij helpen je bij elke stap in het productieproces. We doen namelijk veel meer dan alleen filmen en monteren. Sinds 2007 hebben we al menige bedrijfsfilm geproduceerd. Voor nationale en internationale bedrijven, (semi-)overheidsinstanties en goede doelen. Letterlijk van de bakker op de hoek tot een academisch ziekenhuis.

Breng uw unieke bedrijfsverhaal tot leven

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.

Van idee tot eindresultaat, wij regelen het voor je

De productie van een geslaagde bedrijfsvideo begint met de doelgroepbepaling en het bedenken van een concept en een goed doordacht script. Daarom beginnen we met een brainstormsessie, waarin de ideeën en doelen van de klant aan bod komen, maar ook de organisatie, de producten of diensten, en hoe de bedrijfsvideo wordt ingezet.

Grenzeloze mogelijkheden voor jouw bedrijfsvideo

Wil je een bedrijfsvideo laten maken, dan is een goede voorbereiding belangrijk. Dat bespaart tijd en geld in de productiefase.

We zorgen voor een realistische begroting en planning, strakke productie, uitstekend verzorgde montage en kleurcorrectie. Wat past het beste? Een 360 graden-bedrijfsfilm, filmen we alleen bij jouw bedrijf op locatie, of ook bij jouw klanten? Is het gewenst om animatie of augmented reality toe te voegen, om een complex onderwerp uit te leggen bijvoorbeeld? Vertellen de eigen medewerkers het verhaal of zetten we een voice-over in?

Door onze veelzijdigheid zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Vertrouw op Mamascreen voor betrouwbare en ervaren productie van jouw bedrijfsfilm

Als je met Mamascreen in zee gaat, verzeker je je van een ervaren en betrouwbare partij die alle disciplines in huis heeft. Je kunt de bedrijfsfilm met een gerust hart door ons laten produceren.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit

Als we denken dat het eindresultaat beter wordt door voor een bepaald onderdeel een externe specialist in te schakelen, doen we dat. We hanteren namelijk een hoge kwaliteitsstandaard. Op alle terreinen: van de apparatuur tot de voice-over, het geluid en de kleuren.

Maar vanzelfsprekend gebeurt alles in overleg met de klant. De bedrijfspresentatie maken we uiteindelijk samen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Klantenverhalen

  • Bosch

    Bosch security and safety systems

    In sommige gevallen zou het fantastisch zijn als we de toekomst zouden kunnen voorspellen. In dit geval zeker. Voor Bosch security and safety systems hebben we in samenwerking met ARA en Bovil twee video’s geproduceerd.

    Bekijk project: Bosch security and safety systems