Corporate / Branding

Livestream maken

Professionele livestreaming vanuit onze eigen filmstudio of op locatie. Van vlekkeloze uitzendingen met perfect beeld en geluid tot interactieve functies zoals live chats, avatars en polls. Wij zorgen voor complete, professionele shows met mogelijkheid tot delen op internet en social media.

Bereik je doelgroep en maak een blijvende indruk met boeiende livestreams en webinars

Zoek je een manier om in beeld te komen of te blijven bij je achterban, (potentiële) afnemers of stakeholders? Wil je een nieuw product lanceren, jouw medewerkers informeren en motiveren of een online training verzorgen? Kies er dan voor een livestream te laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van een webinar. Kies voor je eigen video streaming. Een aantrekkelijk format, met interactie, polls en vooraf opgenomen reportages en interviews en maak een verpletterende (en professionele) indruk. In alle stappen van dit proces kunnen wij je uitstekend helpen.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van livestream met onze ervaring en state-of-the-art apparatuur

De tijd van pionieren is voorbij. We hebben veel ervaring op het gebied van het maken van video streaming. En altijd de nieuwste apparatuur voorhanden. Afhankelijk van jouw wensen creëren we in onze eigen filmstudio elk denkbare setting om een geslaagde livestream te maken. Maar we komen net zo gemakkelijk met onze mobiele studio naar jouw locatie. Compleet met decor, camera’s, regietafel en crew.

Verleg grenzen en breng mensen samen met een professionele livestream

Dankzij live video en streaming doen afstanden er niet meer toe. Als alternatief voor fysieke bijeenkomsten kun je als organisatie effectief contact onderhouden via een professioneel verzorgde livestream. Of het nu gaat om de medewerkers of klanten van je bedrijf, de leden van je vereniging of businessclub, aandeelhouders of stakeholders.

Je oogst veel waardering voor de efficiënte en aandachtvolle manier van communiceren als je besluit kwalitatieve live video en streaming te laten maken.

Een livestream biedt een realtime ervaring en interactie met een publiek, waardoor het mogelijk is om gebeurtenissen en inhoud direct te delen en te ontvangen. Het vergroot de toegankelijkheid en bereikbaarheid van evenementen en biedt mensen de mogelijkheid om deel te nemen, ongeacht hun fysieke locatie.

Afstanden zijn geen obstakel meer

Mamascreen zorgt voor een professionele aanpak met vlekkeloze beelden en probleemloze verbindingen

Live streaming heeft een grote vlucht genomen. Zeker nu steeds meer mensen thuis werken, is video streaming een welkom alternatief voor bijeenkomsten op locatie. Om van een webinar, webcast of andere livestream een succes te maken, is een professionele aanpak een must. Niets zo irritant als slechte beelden en haperende verbindingen.

Wij zijn jouw partner voor een perfecte livestream

Wij helpen organisaties van a tot z met vlekkeloze livestreaming. Door onze ervaring weten we wat werkt en wat niet, waar de (technische) valkuilen zitten en hoe je een perfecte uitzending (van televisiekwaliteit) neerzet.

Laat ons de livestream regelen en geniet van zorgeloos succes

Je hebt er zelf geen omkijken naar als je ervoor kiest ons de livestreaming te laten maken. We helpen je met het script, hebben alle high end-apparatuur in huis, bekwame technici, onze regisseur zorgt dat alles op rolletjes verloopt en desgewenst leveren we ook nog een moderator of presentator.

Vang de energie van het moment en deel het met de wereld

Als veelzijdig productiebedrijf kunnen we vooraf ook losse edits maken: video’s, reportage, interviews, bumpers. Zo ontstaat een complete, professionele show. Die losse items lenen zich heel goed om na de livestreaming (gedoseerd) te delen op internet en social media.

Maak je evenementen onvergetelijk ook voor de mensen die er niet bij kunnen zijn

Als we een livestream maken, kunnen we live chats verzorgen, avatars aanmaken, gesprekspartners kunnen inbellen, er zijn polls en stemprocedures mogelijk (bijvoorbeeld voor vergaderingen van vve’s en aandeelhouders), break-out-sessies en andere hulpmiddelen om de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten. Het aantal participanten is onbeperkt.

Breng jouw visie tot leven: zowel in onze studio als op locatie

Laat je door ons de video streaming produceren dan kunnen we dat in onze eigen filmstudio verzorgen. Licht en geluid zijn perfect regelbaar, met het green screen kunnen we elke achtergrond nabootsen en sfeer oproepen. Door de dubbele glasvezelverbinding is het beeld stabiel. Ook op locatie is van alles mogelijk.

Met onze mobiele studio is een livestream overal binnen handbereik

We beschikken over een complete mobiele studio (met 4G-back-up), die binnen de kortste keren overal kan worden opgebouwd. Bij jullie in het bedrijf of bijvoorbeeld in het plaatselijke theater.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.