Fashion video maken

Mamascreen is dé specialist voor het maken van fashion video’s. Of het nu in hun studio’s, op locatie of op een iconische plek is, de mogelijkheden zijn eindeloos. We creëren diverse stijlen die passen bij het merk en de doelgroep, zodat kopers zich kunnen identificeren met het merk en de producten.

Laat je producten stralen met een op maat gemaakte fashion video van Mamascreen

Om kleding, schoenen, sieraden of accessoires te promoten kan Mamascreen een fashion video maken. In een stijl die bij je merk, webshop of winkel past. Met zo’n eigentijdse fashion film breng je de nieuwste mode bij je toekomstige klant in huis. Presenteer de producten op hun best, laat de mooiste (kleuren)combinaties zien en voorzie je doelgroep van ideeën. De kleding, schoenen of accessoires verkopen zichzelf.

Onze expertise in fashion video’s maakt ons de perfecte keuze

Fashion video’s maken we meestal in opdracht van reclamebureaus. Maar ook producenten, groothandels en winkel(keten)s die rechtstreeks aankloppen, kunnen we goed van dienst zijn.

Waar bureaus meestal al alles hebben uitgedacht, denken we met andere bedrijven graag mee om tot een even professioneel resultaat te komen.

Benut de kracht van fashion video’s voor een gerichte impact in winkels en publiekslocaties

Fashion video’s worden vooral gebruikt als commercials: op tv en online. Maar ze zijn ook waardevol voor narrowcasting in winkels (bij kassa’s en in etalages) en op winkelcentra, stations en andere publiekslocaties.

Je kunt er heel gericht de juiste snaar mee raken. Mode is emotie en een fashion video speelt daar met de sfeer en muziek feilloos op in.

Een fashionvideo presenteert de kleding op een visueel aantrekkelijke manier, het biedt de mogelijkheid om een verhaal te vertellen en de merkbekendheid te vergroten. Het is een krachtig middel om de mode-ervaring te versterken, een emotionele connectie met het publiek te creëren en de creatieve expressie van ontwerpers te tonen.

Bij ons aan het juiste adres

Ideale partner voor het creëren van fashion video’s met een snelle productieperiode

Voor het maken van fashion video’s ben je Mamascreen aan het juiste adres. Alle kennis, ervaring en apparatuur zijn voorhanden.

Dat staat garant voor een korte productieperiode, zoals de snelle opeenvolging van trends in de modewereld vereist.

Wij creëren adembenemende settings voor elke opname

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo kunnen we een van onze eigen studio’s ombouwen tot catwalk of met een passend decor, maar we filmen net zo lief op locatie: binnen, buiten, waar dan ook.

Bijvoorbeeld op een iconische plek, tegen een architectonische achtergrond, op een sportveld of in de natuur.

Krachtige fashion video’s die je merkidentiteit versterken

Een fashion video leent zich voor uiteenlopende stijlen, afgestemd op het merk en de doelgroep en aansluitend bij de al bestaande branding. De ene keer moet het jong, modern, flitsend – de andere keer is artistiek en geraffineerd beter op zijn plaats. De kopers (fans) moeten zich identificeren met het merk en de producten – zodat ze die vervolgens willen kopen.

Succesvolle Fashion Video’s van A tot Z

Daarom leven we ons in in het merk, de producten en de doelgroep. We hebben alles voor het maken van succesvolle fashion video’s. Alle film-, video-, licht- en geluidsapparatuur maar ook de specialisten: regisseurs, crews voor de opnames in de studio of op locatie, en de technici voor montage, muziek, motion graphics en nabewerking.

Onze toewijding aan perfectie

We besteden veel aandacht aan de nabewerking, onder meer van licht, kleur en geluid. Vooral de kleuren moeten natuurlijk goed uit de verf komen en zo realistisch mogelijk zijn. Zodat kopers niet teleurgesteld worden.

Klantenverhalen

  • Bosch

    Bosch security and safety systems

    In sommige gevallen zou het fantastisch zijn als we de toekomst zouden kunnen voorspellen. In dit geval zeker. Voor Bosch security and safety systems hebben we in samenwerking met ARA en Bovil twee video’s geproduceerd.

    Bekijk project: Bosch security and safety systems