Videoclip maken

Mamascreen maakt enthousiast videoclips voor elke muziekstijl en budget. Met onze techniek, studio’s en specialisten bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Van feestelijke party’s tot gevoelige ballads en complexe dansclips. Onze snelle productie- en montagetijd zorgt ervoor dat je videoclip snel klaar is voor release.

Versterk je muziek met een pakkende videoclip

Bewegend beeld boeit. Dat geldt ook voor muziek. Hoe goed je song ook is, laat een videoclip maken! Anders kom je niet aan bod op het belangrijkste online kanaal: YouTube. Een goede music video zorgt er ook voor dat jouw muziek vaker te zien én te horen is.

Creatieve videoclips op maat

Door onze veelzijdigheid hebben we allerlei soorten video’s, films, docu’s en animaties gemaakt. Die ervaring komt goed van pas bij het maken van videoclips.

Alle stijlen en budgetten zijn mogelijk en daarbinnen halen we het maximale eruit. Om te zorgen dat jouw muziek opvalt en eruit springt.

De kracht van visuele klanken

De music video is sinds de jaren 80 nooit weggeweest. De populariteit is nu groter dan ooit. Niet op televisie, maar wel op internet. Een videoclip kan een muzieknummer maken en breken.

Een goede, originele clip waarbij de muziek volledig tot zijn recht komt, betekent dat het nummer vaker wordt vertoond en goed scoort op de algoritmes van YouTube, Google en social media.

Een videoclip voegt visuele elementen toe aan een muzieknummer, waardoor het een complete artistieke ervaring wordt. Het kan de boodschap van het nummer versterken en emoties oproepen bij de kijkers. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de artiest of band te promoten en een breder publiek te bereiken door middel van visuele storytelling.

Creatieve veelzijdigheid gegarandeerd

Wij zorgen voor de videoclip die bij jou past

Videoclips maakt Mamascreen voor alle muziekstijlen en voor elk denkbaar budget. De ene week bouwen en filmen we voor een housenummer een party in een van onze eigen studio’s – compleet met champagne en confetti.

De week erna maken we samen met een filmregisseur op locatie een gevoelige clip voor een Nederlandstalige popballad of een dansclip met veel wisselingen en complexe choreografie.

Eindeloze muziekstijlen, grenzeloze videokunst

Zoveel muzieksmaken als er zijn, zoveel soorten music video’s maken we. Die afwisseling bevalt ons, net zoals het resultaat dat doet voor de bands, producers, zangers, zangeressen en muziekuitgevers.

Uit binnen- en buitenland komen ze naar onze studio in Rotterdam voor een videoclip die hits en geld oplevert.

Volledige productie-ondersteuning

Mamascreen heeft alles voorhanden: techniek, studio’s, specialisten voor camera, licht en geluid. We doen de regie, de postproductie en mastering van het geluid, we zoeken locaties en regelen ook de decors, figuranten, zelfs de catering als je dat wilt.

Efficiënte videoproductie voor snelle releases

De muziekwereld is een snelle wereld, de trends volgen elkaar snel op. Zodra een nummer is opgenomen, moet de videoclip snel klaar zijn, zodat de song snel uitgegeven kan worden. We zijn dan ook ingesteld op een korte productie- en montagetijd.

Maximale online zichtbaarheid voor videoclips

Het gaat erom om op te vallen en wij weten hoe je dat bereikt. Zodat je videoclip en muziek zoveel mogelijk worden afgespeeld. Vooral online, want YouTube en andere kanalen zijn dominant. Al kunnen we de productie en het digitale bestand uiteraard ook afstemmen op vertoning op televisie of op ledschermen tijdens een evenement.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.