Interview maken

Met eigen materiaal en crew zorgen we voor interviews die de aandacht vasthouden, positieve reacties oproepen en informatie effectief overbrengen. Of het nu gaat om documentaires, nieuwsitems of wervingscampagnes, Mamascreen weet precies wat nodig is voor een succesvol interview. We nemen geen enkel risico en besteden extra aandacht aan locatie, instructies, timing, licht en geluid.

Creëer impact met een krachtig interview voor jouw video’s

Laat een interview maken door Mamascreen ter ondersteuning van een (online) video van een bekendmaking, presentatie, lancering, voor achtergrondinformatie of als persoonlijke boodschap op een website of een evenement. Mensen kijken graag naar mensen, willen weten wat zij te vertellen hebben. Met een goed interview kom je authentiek over en kun je de boodschap in korte tijd duidelijk maken.

Authentieke verhalen

Echte verhalen, daar zijn we altijd naar op zoek. Ook als het gaat om een (kort) interview. Want alleen bij een oprecht en relevant uitgesproken tekst accepteert de kijker de boodschap. Wij weten hoe je dat bereikt – en eerder zijn we niet tevreden.

Dankzij onze ervaring met films, video’s en interviews maken, kiezen we liever voor een interview dan voor een gescripte tekst. Zeker bij mensen die weinig of geen ervaring hebben. Dat komt veel natuurlijker over. En de boodschap is daarmee ook geloofwaardiger.

Het krachtige effect van een goed interview

Door een goed interview kweek je sympathie en vertrouwen. Het gesprek zorgt voor aandacht bij en begrip van de kijker waardoor de inhoud beter overkomt.

Een online interview kan – in zijn geheel of in delen – meerdere keren en voor meerdere kanalen worden gebruikt.

Een andere optie is een interview te maken als onderdeel van bijvoorbeeld een documentaire, corporate video, after movie of recruitment video.

Een interview in een video biedt een krachtige manier om informatie te presenteren door middel van visuele en auditieve elementen, waardoor de kijker een dieper inzicht krijgt in de gedachten, emoties en persoonlijkheid van de geïnterviewde. Een interview in een video versterkt de boodschap door een persoonlijke connectie tussen kijker en geïnterviewde.

Verbeter de impact van je verhaal

Versterk je verhaal en trek de aandacht met de perfecte combinatie van beeld en gesproken tekst

Een goed interview draagt bij aan een sterk gebracht verhaal, of dat nu informatie of commercieel is. De afwisseling van beeld en gesproken tekst maakt een video prettiger om te kijken. Zo houd je de aandacht van mensen vast, kijken ze langer, oordelen ze positiever en nemen ze de informatie beter tot zich.

Mamascreen verzorgt alles om hét perfecte online interview te maken.

Eigen materiaal, eigen crew, resultaatgericht

Met eigen materiaal en een eigen crew zijn we van niemand afhankelijk voor het gewenste resultaat en voor de afgesproken planning. Want afspraak is afspraak bij ons.

Ervaren experts in video interviews

Dankzij onze ervaring weten we wat nodig is voor een goed interview op video en hoe dat naadloos is in te passen in een documentaire, nieuwsitem of post voor social media. Een speciale variant is het recruitment interview, als onderdeel van een wervingscampagne.

De sleutel tot een succesvol interview

Een interview maken lijkt eenvoudig, maar voor een goed eindresultaat is een gedegen voorbereiding nodig.

Perfectie tot in detail

We laten niets aan het toeval over en steken extra tijd in het kiezen van de juiste locatie, de instructie van de interviewer en de geïnterviewde, de onderwerpen, timing, licht en geluid. Indien gewenst regelen we ook een ervaren interviewer.

Effectief en Efficiënt

Vaak adviseren we om meteen meerdere quotes op te nemen. Die kunnen, na bewerking, op verschillende momenten en kanalen worden gepubliceerd. Wel zo handig, want dan bespaar je tijd en productiekosten, terwijl je vaker in beeld komt bij het beoogde publiek.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.