Promotiefilm maken

Laat ons je betoveren met onze uitgebreide mogelijkheden in het maken van promotiefilms. Van korte teasers voor social media tot complete campagnes, we zorgen voor een naadloze integratie van stijl, sfeer en inhoud. Met eigen specialisten garanderen we topkwaliteit en efficiëntie.

Boost je bereik met een professionele promotiefilm

Een promotiefilm laten maken kan voor uiteenlopende doelen. Een promo wordt onder meer gebruikt voor producten als bedrijven. Een voordeel is dat zo’n promotievideo relatief snel geproduceerd kan worden, bijvoorbeeld ter ondersteuning of inleiding van een uitgebreidere campagne – die daarmee een beter bereik en meer attentiewaarde krijgt.

Haal het maximale uit je promotiecampagne met onze veelzijdige en complete diensten

Profiteer van onze veelzijdigheid en compleetheid. Bij het laten maken van een promo. We zorgen voor een vlotte productie en een resultaat dat je verwachtingen overstijgt.

Maar we kunnen ook alles eromheen regelen plus aanvullende of afgeleide producten vervaardigen: de volledige campagne die erop volgt, commercials, snippets voor socials en zelfs podcasts.

Grijp de aandacht van je doelgroep met een teasende promotievideo

Met een promotievideo kun je de doelgroep vroegtijdig interesseren en teasen. Je kunt snel en direct inhaken op actuele gebeurtenissen of je vergroot er de impact mee van een eventueel al langer geplande campagne.

De promo is kort en krachtig, kan snel gemaakt en gepubliceerd worden en spreekt mensen aan.

Een promotiefilm biedt een krachtige visuele en auditieve manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement. Het kan emoties oproepen, merkbekendheid vergroten en potentiële klanten overtuigen om actie te ondernemen.

Maximale impact op social media

Haal het meeste uit je beelden op verschillende platformen

Filmen is vooruitkijken… Beelden uit een promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Bijvoorbeeld als korte snippets, die als teaser linken naar de hele promo of naar andere campagneonderdelen. We draaien vaak met meer camera’s en bij het draaien houden we rekening met de verschillende formaten voor de diverse (social media) kanalen.

Bespaar tijd en geld met een goed doordachte promotievideo

Laat je een promotievideo maken als voorloper van een reclame- of andere campagne, dan is het zaak dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen. Daar houden we vanaf het begin rekening mee, en dat vraagt onder meer om een gedegen planning. Dat voorkomt missers en scheelt later veel tijd (en geld) in de productiefase.

Onze experts zorgen voor kwaliteit en planning

Indien nodig kunnen we aan een promotiefilm extra’s toevoegen, zoals VR-, 3D- en animatiebeelden. Dergelijke technieken en de specialisten ervoor hebben we zelf in huis. Zo beheersen we de kwaliteit en de planning.

Zorgeloos en indrukwekkend eindresultaat gegarandeerd!

We kunnen alles regelen en verzorgen, aansluitend bij wat de opdrachtgever wil. De ene keer is dat een bedrijf of (overheids)organisatie en denken we mee over het concept; de andere keer is het een reclamebureau en zijn we vooral uitvoerend bezig zodat we hun ideeën zo goed mogelijk in beeld te brengen. Maar ook dan zorgen we ervoor dat zij zo weinig mogelijk omkijken hebben naar alles wat er komt kijken bij het maken van een promotiefilm. Geen gedoe en toch een perfect resultaat!

Klantenverhalen

 • Documentaire Koreaanse ambassade business gemaakt door Mamascreen
  Koreaanse Ambassade

  Documentaire Koreaanse Ambassade business

  Nederland en Korea hebben al langer dan 60 jaar een diplomatieke relatie. Vanwege het 60-jarige jubileum wilde de Koreaanse Ambassade een documentaire laten maken.

  Bekijk project: Documentaire Koreaanse Ambassade business
 • Documentaire Koreaanse Ambassade cultuur door Mamascreen
  Koreaanse Ambassade

  Documentaire Koreaanse Ambassade cultuur

  Nederland en Korea hebben al langer dan 60 jaar een diplomatieke relatie. Vanwege het 60-jarige jubileum wilde de Koreaanse Ambassade een documentaire laten maken.

  Bekijk project: Documentaire Koreaanse Ambassade cultuur

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.