Filmtrailer maken

Mamascreen is gespecialiseerd in het maken van indrukwekkende trailer video’s voor films en boeken, met aandacht voor beelden, muziek, geluid, quotes en voice-over. We bieden ook diensten aan voor bedrijven, waaronder het maken van filmische en meeslepende corporate trailers die de identiteit van een organisatie weergeven, ideaal voor productlanceringen en recruitment marketing.

Een adembenemende filmtrailer die de nieuwsgierigheid prikkelt

Een goede filmtrailer maakt net zoveel indruk als de complete speelfilm waarvoor hij bedoeld is. Maar dan in een kort tijdsbestek: flitsend en indringend. Als distributeur of zendermanager wil je dat de trailer recht doet aan het origineel maar ondertussen genoeg te raden overlaat, de kijker nieuwsgierig maakt.

Krachtige filmtrailers op maat

Mamascreen is een vertrouwd adres voor filmdistributeurs en tv-zenders om een filmtrailer te laten maken. Op basis van de originele film maken we een afgeleide filmtrailer voor de promotie van de beoogde kaskraker die in de bioscoop, op een zender of streaming kanaal gaat draaien.

De herkenbare en dynamische stijl – inclusief voice over – wordt ook veel gebruikt voor bedrijven, die zich met zo’n korte corporate trailer kernachtig kunnen positioneren.

Ontdek de impact van corporate en boektrailers

Als je een filmtrailer hebt laten maken dan kan je binnen één minuut een heel verhaal vertellen, een sfeer ombouwen en kijkers nieuwsgierig en enthousiast maken.

Voor een bioscoop- of tv-film, maar een trailer is – mede door de herkenbaarheid van het genre – ook een krachtig promotiemiddel in de vorm van een corporate trailer of een boektrailer.

Een filmtrailer geeft een voorproefje van de visuele en auditieve elementen, wekt nieuwsgierigheid op en vergroot de hype rondom de film, waardoor het publiek wordt gestimuleerd om de film te zien.

Verleidelijke filmtrailers

Meesterlijke trailer video’s die het juiste publiek aantrekken

Een geslaagde, spectaculaire en overdonderende trailer video weet het juiste publiek te trekken. Dan is het zaak die doelgroep goed voor ogen te houden en beelden te kiezen die indruk maken en recht doen aan de film (zonder te veel te verklappen). Uiteraard zijn de muziek, het geluid, de quotes en de voice-over eveneens belangrijk. Het totale plaatje moet kloppen.

Bij Mamascreen zijn we van huis uit video- en documentairemakers. We kennen de creatieve processen en principes, weten wat mooi is én overtuigt. Niet alleen filmdistributeurs, maar ook omroepen, abonneezenders en aanbieders van streaming kanalen schakelen ons daarom in. Uit binnen- en buitenland.

Ontdek de kracht van boektrailers

Trailers lenen zich niet alleen voor de promotie van films. Een bijzondere variant is de boektrailer. Nu internet een belangrijk verkoop- en promotiekanaal van boeken is geworden, werken we ook voor uitgevers en boekenketens.

Creëer een meeslepende boektrailer

Dat voor een boektrailer meestal geen bestaand beeldmateriaal voorhanden is, is geen probleem. Dan verzorgen we ook de shoots (op locatie) en de hele montage en afwerking.

Krachtig en meeslepend

Stilistisch kan de techniek, stijl en sfeer van filmtrailers ook heel goed worden toegepast voor bedrijven. Een corporate trailer verbeeldt op een filmische en indringende manier de identiteit van een organisatie.

Ontdek de impact van trailer video’s voor het lanceren van nieuwe producten

Zo’n trailer video kan – rekening houdend met de bestaande huisstijl – ook heel goed worden toegepast voor de lancering van een nieuw product of als middel voor recruitment marketing.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.