Een extra dimensie

3D video maken

Voeg 3D toe aan video en ervaar hoe het een volgende wereld opent. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat we alles uit de kast halen. Laat zien wat het bijzonder maakt: superscherp en altijd 100% realistisch.

Met (bijna) onbeperkte mogelijkheden

3D video maken betekent dat de vele mogelijkheden die video toch al biedt (bijna) onbeperkt uitgebreid worden. Met bijvoorbeeld 3D animatie, VR en 360 graden video breng je beelden tot leven die tot de verbeelding spreken en meer laten zien dan normaal mogelijk is of waar anders peperdure decors of attributen nodig zijn. Er is dus meer mogelijk, tegen lagere kosten en in minder tijd.

Alles uit de kast

Voor 3D video haalt Mamascreen alles uit de kast. Professionele video gaat naadloos samen met de nieuwste softwaretechniek en ontwerptrends. Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand.

We werken in het creatieve proces nauw samen met de klant, en hebben daarbij van begin tot eind het gewenste resultaat voor ogen: een video die de verwachtingen overtreft. Van de opdrachtgever én van de kijker.

Verras en verleid

Zorg met 3D video voor een extra dimensie. Letterlijk. Bijvoorbeeld voor een blikvanger en bezoekersmagneet tijdens beurzen, evenementen, voor een showroom, ter ondersteuning van verkoop.

De techniek is ook inzetbaar voor virtuele tours en 360 graden video’s. Zorg voor een extra beleving met wow-factor. Verras en verleid.

Maak het bijzonder met een extra dimensie. Ga dieper, ga verder en bewijs dat je vooruitloopt. In 3D komt het nog veel beter binnen. Wij weten wanneer het waarde toevoegt en hoe jij het succesvol inzet. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Niets is onmogelijk

Voor een beurs, event of online

Door de combinatie van video en digitale (ontwerp)technieken kunnen we alles vastleggen en creëren.

We hebben de specialisten en de apparatuur… en kunnen dankzij jullie wensen en input en onze creativiteit en ervaring 3D video snel en doeltreffend produceren. Of je die nu op een beurs of event wilt vertonen of online, aan een groot publiek of individuele kijkers.

Superscherp en 100% realistisch

Bij 3D video denken veel mensen aan vroegere tijden: stereoscopie en de brilletjes met een rood en een groen glas, waardoor je foto’s en films in diepte kon zien. Tegenwoordig is de technologie zó ver ontwikkeld dat de beelden veel scherper en realistischer zijn.

Creëer jouw unieke wereld

Dankzij geavanceerde softwaretoepassingen kunnen we alle soorten 3D animaties maken en ze feilloos integreren en combineren met video. Zo creëren we onmogelijke werelden en verrassende inzichten. Meer gevoel ook en met opties voor interactie met de kijker.

Gewoon goed geregeld

We denken van A tot Z mee: of het nu gaat om het script, de planning, de kosten of de beste manier om de doelgroep te bedienen en te raken.

Met alles waar je niet aan dacht

We regelen alles, ook de eventueel benodigde acteurs en figuranten. Productie en regie zijn bij ons in veilige handen.

Educatief en voor de zorg

3D video is ook in opkomst voor educatieve doeleinden. Bijvoorbeeld in de zorgsector: dankzij 3D animatie kunnen collega’s en studenten meekijken met een operatie aan de andere kant van het land (of de wereld).

Of om zelf mee te oefenen

Een andere optie is zelf oefenen: dankzij het 3-dimensionale beeld en de realistische animatie zijn de handelingen levensecht. Inmiddels is daardoor zelfs opereren op afstand mogelijk.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt voor Snoeks automotive door Mamascreen
  Snoeks Automotive

  Bedrijfsfilm Snoeks Automotive

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor Snoeks Automotive hebben we dit ook gedaan. Van het ontwerp en het maken van de producten tot hoe het eindproduct eruit ziet. En van intern naar extern.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Snoeks Automotive
 • bedrijfsfilm gemaakt door mamascreen voor D. van der Steen
  D. van der Steen

  Bedrijfsfilm D. van der Steen

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor 12GO Biking zijn dit natuurlijk fietsen en alles daar omheen.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm D. van der Steen

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.