Sport

Sportvideo maken

Wij zijn een full service productiebedrijf dat met passie en creativiteit sportvideo’s maakt. Van script tot aftiteling, we vertellen pakkende verhalen en zorgen voor optimale zichtbaarheid op alle kanalen. We werken met sportbonden, topsporters en evenementenorganisatoren en brengen de snelheid, actie en emoties van topsport tot leven.

Een krachtige sportvideo brengt dynamiek, spanning en emotie tot leven en laat niemand onberoerd

Een goede sportvideo legt de dynamiek, spanning en emotie vast en weet de kijker – supporter of niet – daarmee te raken. De sportvideo die je hebt laten maken, kan veelzijdig worden ingezet: door verenigingen, sponsors, sportbonden en (semi-)overheden bijvoorbeeld. Ter ondersteuning van ledenwerving, commerciële doeleinden, uitbreiding van de fanbase, goodwill, activatie, noem maar op.

Met een sportvideo of sportfilm krijg je mensen in beweging.

Van regionale tot de wereldwijde arena, Mamascreen doet het allemaal

We maken jaarlijkse vele sportvideo’s, in alle soorten en maten: promo’s, portretten, korte docu’s en lange films. Voor opdrachtgevers uit de regionale en nationale sportwereld, maar ook voor overheden en bedrijven.

We zijn meermaals onderscheiden voor producties, onder meer op internationale festivals.

Meeslepende sportvideo’s die het hart van je doelgroep raken

Sport spreekt veel mensen aan. Om zelf te beoefenen en naar te kijken. Met een sportvideo – als commercial, sportfilm of sportdocumentaire – kun je op die positieve gevoelens inspelen. Met een aangrijpend portret of treffend verslag raak je de doelgroep in het hart. Kweek goodwill, en versterk zodoende de band met je doelgroep.

Sportvideo’s bieden een boeiende vorm van entertainment voor sportliefhebbers, waardoor ze de actie, vaardigheden en spanning van sportevenementen kunnen ervaren. Ze brengen sportverhalen tot leven en bieden kijkers de mogelijkheid om getuige te zijn van opmerkelijke prestaties en memorabele momenten.

Voor alle kanalen beschikbaar

Breng uw sportverhaal tot leven

We zijn een full service productiebedrijf, met alle disciplines onder één dak. Van script en regie tot productie, geluid, nabewerking en graphics. Van intro tot aftiteling. We zorgen ervoor dat de sportvideo via alle denkbare kanalen te vertonen is.

Of het nu gaat om een documentaire voor een sport filmfestival in een bioscoop, voor uitzending op televisie, op internet of via social media.

Van training tot triomf, verhalen die je raken

Het grote voordeel van sport als onderwerp is dat er veel aspecten in zitten, met een sportvideo valt een pakkend verhaal te vertellen. Het is veel meer dan de wedstrijd of een evenement op zich. De dramatiek spreekt iedereen aan. Van de aanloop met trainingen, blessures, voeding, mentale tegenslagen maar ook euforie, de spanning van de wedstrijd, winst of verlies, de beleving daarvan door de sporter en zijn entourage…

Het is ook internationaal: toegankelijk voor een groot publiek.

Ontdek de kracht van ons dynamische team

We werken onder meer voor sportbonden, Rotterdam Topsport, gemeenten, sponsors, promotors, evenementenorganisatoren en evenementenlocaties.

Ook voor live registraties vanaf locatie – inclusief (flash) interviews, nabeschouwingen en kijkjes achter de schermen.

Boost jouw sportcarrière met online aanwezigheid

Daarnaast helpen we ook steeds meer individuele topsporters. Die ontdekken meer en meer dat het belangrijk is dat ze online worden gevonden. Hoe meer volgers ze hebben, hoe beter dat is voor hun bekendheid en voor hun aantrekkingskracht op sponsors. Door een serie korte items op te nemen, kunnen ze regelmatig nieuwe berichten posten.

Inspirerende sportportretten

Om welke sport het ook gaat en wat het doel van de sportvideo ook is, altijd vinden we weer een originele manier om het onderwerp, de sport, de sporters, het evenement op zijn best te portretteren.

Beleef de adrenaline: snelheid, actie en emotie in onze sportvideo’s

We zijn filmmakers annex verhalenvertellers. De snelheid en actie aan de ene kant en de emoties en empathie aan de andere kant maken topsport tot een geliefd onderwerp en de sportvideo een krachtig medium om de boodschap over te brengen.

Klantenverhalen

 • Promotiefilm bidbook Tour de France voor Gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport door Mamascreen in samenwerking met Campagne
  Rotterdam Topsport / Gemeente Rotterdam

  Promotiefilm bidbook Grand Départ Tour de France

  My dream, my goal, my Tour is het motto waarmee Rotterdam in 2024 of 2025 de Grand Départ van de Tour de France wil organiseren. Begin mei is het bidbook op het stadhuis overhandigd aan Tourdirecteur Christian Prudhomme.

  Bekijk project: Promotiefilm bidbook Grand Départ Tour de France
 • Een promotiefilm gemaakt voor Rotterdam Sportsupport over Youngsters Involved door Mamascreen.
  Rotterdam Sportsupport

  Promotiefilm Keep Youngsters Involved

  Hoe kan je jongeren tussen de 12 en de 18 jaar behouden voor je sportvereniging? Rotterdam Sportsupport geeft praktische begeleiding aan verenigingen om de jongeren betrokken te houden.

  Bekijk project: Promotiefilm Keep Youngsters Involved

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.