Voor bedrijven & organisaties

Voor een bedrijfsfilm, instructievideo, animatie of recruitmentvideo. Wij zijn de ervaren, betrokken en professionele specialist in video. Kom inspiratie opdoen bij ons in de studio of nodig ons uit op locatie. Wij leren jou graag beter kennen, om jullie verhaal met video te versterken.

Samen aan de slag

Jij zoekt een specialist om jullie verhaal met video te vertellen. Of beter nog, om het verhaal met video te versterken. Dat is waar wij goed in zijn. Dus wil je een bedrijfsvideo laten maken, instructievideo opnemen of denk je aan een animatie of recruitmentvideo? Samen vinden we de beste manier om jouw verhaal in beeld te brengen.

Bij Mamascreen doen we allemaal waar we goed in zijn. Met een team van ervaren cameramensen, editors, animatoren en geluidstechnici bieden we precies de deskundigheid die jij zoekt. Dat doen we zowel voor complete bedrijfsvideo’s op locatie als productvideo’s bij ons in de studio. Wij schalen moeiteloos op en af, zodat jij de oplossing krijgt die je zoekt.

Videocontent zoals jij die zoekt

Wij draaien waar jullie van dromen. Of beter nog, wat je niet had kunnen bedenken. Dat doen we door jullie en het hele bedrijf goed te leren kennen. Van voor tot achter en met onze Rotterdamse mentaliteit. Laat ons maar video maken, dan doen we waar we het best in zijn en hoef jij je daarover alleen maar te verbazen.

Morgen op locatie

Als dat nodig is spreken we morgen af op locatie. We zijn flexibel en beschikbaar, dankzij ons brede team met in-house videospecialisten. We komen graag kennismaken om jouw bedrijf beter te leren kennen. Van daaruit plannen we de rest van het proces en leggen we je graag alle stappen uit van pre-productie, productie en post-productie.

‘Kan niet’ bestaat niet

Als het te maken heeft met video kunnen wij het voor je draaien en maken. Er bestaat bij ons geen ‘kan niet’. Sterker nog, de kans is groot dat we je inspireren met mogelijkheden waarvan jij het bestaan niet kende. We hebben ervaring in bijvoorbeeld de zorg, bouw, food- en innovatie-sector. Bovendien doen we dit al jaren en lopen we in Nederland voorop met virtual productions.

Effectief dankzij ervaring

Video heeft voor ons geen geheimen. Tegelijkertijd weten we dankzij jarenlange ervaring hoe we precies moeten maken wat jij voor ogen hebt. Of beter nog, wat je stiekem hoopt dat het oplevert zonder dat je het kunt uitleggen. Wij weten hoe we via effectieve feedbackrondes samen tot de gewenste inhoud komen. Daarna zorgen wij voor net dat beetje video-magie om het fantastisch te maken.

Volgens het huisstijl-handboek

Laat ons jouw corporate identity in de video’s bewaken. Wij hebben ervaring in het maken van video’s voor dezelfde organisatie, maar voor verschillende afdelingen, teams en medewerkers met verschillende belangen. 

We houden altijd de corporate identity in de gaten. Heb je een huisstijl waar we rekening mee houden, dan doen we dat natuurlijk. In de juiste huisstijl, met nette naambalken en in dezelfde visuele stijl oogt het veel consistenter, professioneler en beter. Dat doen we bij organisaties met meerdere afdelingen, teams en voor verschillende medewerkers.

En produceren jullie ook intern? Dan letten wij op de huisstijl. In de juiste huisstijl, met nette naambalken en in dezelfde visuele stijl oogt het veel consistenter, professioneler en beter.

Jong van geest en razend enthousiast

We zijn betrokken, voelen ons verantwoordelijk en hebben zin om ermee aan de slag te gaan. Ons team kent de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends. En van echt jong bewegen we naar jong van geest, omdat zelfs onze bijna-dertigers al tot 10 jaar bij ons werken. Ondertussen levert onze nauwe samenwerking met audiovisuele opleiders in Rotterdam en omgeving doorlopend nieuw talent op.

Onze klanten zetten ons in voor commercials, hun branding, animaties, verhalen en virtual productions. Dat is de eerste keer even kennismaken, om daarna vaak jarenlang samen te werken. Wij worden er heel blij van als we zo goed in het team passen dat de klant ons het liefst mee zou vragen voor een personeelsuitje.

Highlights

 • Een promotiefilm gemaakt voor Rotterdam Sportsupport over Youngsters Involved door Mamascreen.
  Rotterdam Sportsupport

  Promotiefilm Keep Youngsters Involved

  Hoe kan je jongeren tussen de 12 en de 18 jaar behouden voor je sportvereniging? Rotterdam Sportsupport geeft praktische begeleiding aan verenigingen om de jongeren betrokken te houden.

  Bekijk project: Promotiefilm Keep Youngsters Involved
 • Een promotiefilm over trainersbegeleiding voor Rotterdam Sportsupport door Mamascreen.
  Rotterdam Sportsupport

  Promotiefilm Trainersbegeleiding

  Rotterdam Sportsupport helpt verenigingen bij het opleiden van mensen tot trainersbegeleiders. Wat doen deze begeleiders, waarom zou je als vereniging een trainersbegeleider willen hebben en hoe ziet het programma van de cursus eruit?

  Bekijk project: Promotiefilm Trainersbegeleiding

Onze werkwijze

Kennismaken met Mamascreen

Wij willen jullie graag leren kennen. En we hopen dat dit andersom ook zo is.
We nodigen je graag uit bij ons in de studio. Daar laten we je zien wat we allemaal doen met video.

Andersom komen we bij jou langs op locatie. Als we een goede match blijken werkt dat geweldig samen.

Met elkaar om tafel

Als het om video gaat kunnen wij het maken. Van productvideo tot bedrijfsfilm of innovatieve virtual production: voor ons is niets te gek. We gaan samen met jou om tafel om vast te stellen wat je zoekt. Wij inspireren en stellen voor, zodat jij kiest zonder opties, mogelijkheden of video-innovaties over het hoofd te zien.

Aan de slag

Noem ons Rotterdams, maar we steken vooral graag onze handen uit de mouwen. Natuurlijk leggen we je het hele proces van voorbereiden, filmen en editen graag uit als we starten. Tegelijkertijd kun je er helemaal op vertrouwen dat wij weten wat we doen en begrijpen wat jullie belangrijk vinden.

Veelgestelde vragen

Jij hebt misschien wel honderd vragen. Die beantwoorden we graag. Toch begrijpen we het ook als je niet meteen contact wilt opnemen. Daarom geven we graag alvast antwoord op de veelgestelde vragen. Heb je toch liever even contact? Leuk, wij ook!

Werken jullie voor een minimaal budget?

We draaien en produceren complete bedrijfsfilms én we maken productvideo’s of social media-content bij ons in de studio. We schalen moeiteloos mee met het beschikbare budget. Tegelijkertijd zijn we jouw videospecialist met ervaren professionals, dus betaal je voor kwaliteit. Vertel ons wat je zoekt, dan doen we je graag een voorstel.

Welk soort video’s kunnen jullie maken?

We draaien bedrijfsfilm, maken instructievideo’s, animaties en bijvoorbeeld productvideo’s. Dus zoek je content voor social media, voor de website of voor andere kanalen? We maken alles van animaties en eenvoudige video’s tot virtual productions met de meest innovatieve videotechnieken.

Draaien jullie ook op locatie?

We hebben onze eigen studio met apparatuur voor ieder type video. Een bedrijfsfilm draaien we vanzelfsprekend op locatie. We draaien waar dat het best uitkomt, afhankelijk van het type video of de content die je wilt laten maken.

Wat leveren jullie op?

We bespreken welke video of content je wilt laten maken. Wij leveren altijd kant-en-klare bestanden op die je meteen kunt gebruiken. Ondertussen kunnen wij in overleg de bronbestanden beheren, bijvoorbeeld om op een later moment een bedrijfsvideo te updaten of een recruitmentvideo aan te passen aan een nieuwe vacature.

Voor wie werken jullie nog meer?

We maken video voor bedrijven en instellingen in bijvoorbeeld de zorg, bouw, food- en innovatiesector. Onze klanten variëren van MKB-bedrijven en zelfs zzp’ers tot academische ziekenhuizen, corporate bedrijven en bijvoorbeeld gemeenten.

“Laat ons maar aan videocontent werken. Dat is waar we sterk in zijn en waar we gelukkig van worden.”

Videocontent voor jouw bureau

We maken alle soorten videocontent en producties voor marketing-, reclame- en communicatiebureaus. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op telefoonnummer +31 10 202 34 88 of stuur een e-mail naar info@mamascreen.com. Dan nemen we snel contact met je op.