Online video maken

Met professionele online video’s brengen we jouw organisatie tot leven. Van idee tot oplevering, we kunnen alles regelen: regie, muziek, animaties, acteurs en zelfs de catering. We leveren maatwerk voor diverse social kanalen. En als het een onderdeel is van een grotere campagne kunnen we ook zorgen voor een versie voor bijvoorbeeld tv en bioscoop.

Kies voor een professionele web video om je boodschap te verspreiden

Een online video laten maken is een goede manier om je boodschap aan een groot publiek over te brengen – wat die boodschap ook is en welke kanalen je ook wilt inzetten.

Er zijn legio mogelijkheden voor dit krachtige marketing- en voorlichtingsinstrument: van livestream tot commercial, van animatie tot corporate video. Video scoort goed op social media en wordt hoog gewaardeerd door gebruikers. Met een web video bereik je meer.

Laat ons de perfecte online video voor jou creëren

De ene online video is de andere niet. Als je indruk wilt maken als bedrijf of organisatie, kies je voor een professionele videoproductie.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres: script, studio, het vinden van geschikte locaties, de apparatuur, cameravoering, licht, geluid, titels, vormgeving en nabewerking… we doen het allemaal. Graag en goed!

Wereldwijd bereik en doelgerichte impact

Online video is heel toegankelijk: via internet en apps bereik je de hele wereld. Je kunt je bovendien heel specifiek richten op de gewenste doelgroep(en). Tegen relatief lage kosten – zeker vergeleken met tv-commercials – is een groot effect haalbaar.

Dankzij de beschikbare data over de online views kun je ook nog eens zien of en wat heeft gewerkt. Meten is weten. En de kans om steeds verder te verbeteren.

Een online video biedt een visuele en auditieve ervaring, waardoor het gemakkelijk is om complexe informatie over te brengen, emotie te tonen en een breder publiek te bereiken, terwijl het ook de mogelijkheid biedt tot interactie en delen op sociale media.

Het verhaal dat je vertelt maakt het verschil

Creëer een onuitwisbare indruk met professionele online video’s voor jouw organisatie

Wij laten zien waar jouw organisatie voor staat. Met een professionele online video maak je een onuitwisbare indruk. In korte tijd kun je meer overbrengen. Maar doe het dan wel goed, is ons motto. Dat draait niet alleen om de kwaliteit van de beelden en het geluid… Het verhaal moet goed en onderhoudend verteld worden. Op basis van de vele documentaires, commercials en (mini)films die we in de loop der tijd hebben geproduceerd, durven we te stellen dat dat ons wel is toevertrouwd.

Van regie tot zelfs de catering, wij nemen alles uit handen!

We kunnen alles verzorgen: van idee en concept tot en met regie, muziek, effecten, animaties, maar ook interviewers, acteurs en figuranten. Zelfs de catering tijdens een opnamedag regelen we als je nergens naar wilt omkijken.

Optimale projectbeheersing

Vooraf spreken we alles goed door en we zorgen voor een strakke planning. Dat zorgt voor overzichtelijke kosten en een afronding en oplevering op de afgesproken dag.

Breid je zichtbaarheid uit met webvideo

Online video is op tal van manieren inzetbaar. Niet alleen op YouTube of de eigen website, maar ook op de sociale kanalen. Zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat. De web video kan daar in zijn geheel of gedeeltes worden gepost. Zo vergroot en herhaal je je online aanwezigheid en zichtbaarheid.

Onze op maat gemaakte content past perfect bij elk kanaal!

Dat al die kanalen hun verschillende formaten en regels hebben, is geen belemmering… Wij denken er vooraf over na en kunnen alles op maat leveren, zodat de beelden de juiste kwaliteit hebben én posten kinderlijk eenvoudig is.

Doorvertaling naar grote campagnes

En voor grote campagnes kunnen we ook meteen aangepaste versies maken voor tv, bioscoop, intern gebruik of narrow casting.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.