RCM

Videoclip The Sunclub vs Red Lemon

The Sunclub is een Nederlandse artiest bekend van de hits Fiesta (1997) en Summerjam (2003). Hot Summernight is een aanstekelijk en zonovergoten nummer en is geïnspireerd op de melodie van Tony Esposito’s 80’s hit ‘Papa Chico’. Samen met de vocalen en co-productie van jong supertalent Red Lemon heeft dit voor een dikke hit gezorgd.

Videoclip The Sunclub vs Red Lemon

We hebben ervoor gekozen om de videoclip te maken als animatie met daarin natuurlijk een red lemon. Door een animatie te gebruiken, konden we makkelijk de juiste sfeer neerzetten. We hoefden niet af te reizen naar een zonnig oord om de juiste toon bij de zonovergoten melodie neer te zetten. Daarnaast waren we ook niet afhankelijk van andere omstandigheden die konden zorgen voor vertraging van het proces.
Hot Summernight is uitgebracht door RCM. Dit is een bedrijf dat platen produceert en artiestenmanager is. Ze zijn gespecialiseerd in dancemuziek. Naast het produceren van platen met en voor andere artiesten, hebben ze ook artiesten in eigen stal.

Lees hier meer over RCM.

Wil jij ook een videoclip laten maken zoals deze van The Sunclub vs Red Lemon?

Je hebt een fantastisch nummer gemaakt, maar zoekt een betrouwbare partner om je videoclip te laten maken. Dan ben je bij Mamascreen aan het goede adres. Wij maken vele verschillende video’s met uiteenlopende doelen, hierdoor hebben we de juiste ervaring om jouw videoclip te maken. Wij zorgen voor het complete plaatje. Je muziek komt tot zijn recht en de boodschap die je wilt vertellen wordt versterkt. Daarnaast helpt een videoclip erbij om emoties bij de kijker op te roepen. Met een videoclip is het makkelijker om een artiest of een band te promoten en bereik je een breder publiek dan alleen de fans.

Wil je meer weten over het laten maken van een videoclip? Klik dan hier. Of over het laten maken van een animatie, klik dan hier.

Klant

RCM


Behind the scenes

Videoclip gemaakt door Mamascreen voor RCM, The Sunclub
Videoclip gemaakt door Mamascreen voor RCM, The Sunclub
Videoclip gemaakt door Mamascreen voor RCM, The Sunclub

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.