Rotterdam Topsport / gemeente Rotterdam

Promotiefilm bidbook Grand Départ Tour de France

My dream, my goal, my Tour is het motto waarmee Rotterdam in 2024 of 2025 de Grand Départ van de Tour de France wil organiseren. Begin mei is het bidbook op het stadhuis overhandigd aan Tourdirecteur Christian Prudhomme. Mamascreen heeft samen met Campagne de video geproduceerd die bij het bid van Rotterdam Topsport en de gemeente Rotterdam hoort.

Promotiefilm bidbook

We hebben ervoor gekozen om in de video zoveel mogelijk verschillende mensen te laten zien die op verschillende manieren de fiets gebruiken in en om de stad. Hiermee wilden we laten zien dat de Tour de France verder gaat dan alleen de wedstrijd en dat het een Tour moet worden voor elke Rotterdammer en iedere Nederlander. Daarnaast hebben we Rotterdam en omgeving gebruikt als toneel want daar moet het allemaal gaan plaatsvinden.

Parijs is nog ver maar Rotterdam komt steeds dichterbij!

Rotterdam Topsport is een stichting die zich richt op het verweven en organiseren van topsportevenementen, het faciliteren van TeamNL topsportprogramma’s, het ondersteunen van topsortverenigingen en talentcentra en is betrokken bij plannen voor het realiseren van topsportaccomodaties.

Klik hier voor meer informatie over Rotterdam Topsport

Wil jij ook een promotiefilm laten maken zoals die van het bidbook?

Een promotiefilm kan je laten maken voor verschillende doelen. Het biedt een krachtige visuele manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement.

Je promotiefilm kan op zichzelf staan maar kan ook onderdeel zijn van een campagne. In dat geval zorgen we er altijd voor dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen.

Beelden uit je promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Je kunt ze inzetten als teaser naar de hele promotiefilm of naar andere campagne-onderdelen.

Klant

Rotterdam Topsport / Gemeente Rotterdam

Reclamebureau

Campagne

Regisseur

Eric Kerkhoven


Behind the scenes

Promotiefilm bidbook Tour de France voor Gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport door Mamascreen in samenwerking met Campagne
Promotiefilm bidbook Tour de France voor Gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport door Mamascreen in samenwerking met Campagne
Promotiefilm bidbook Tour de France voor Gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport door Mamascreen in samenwerking met Campagne

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.