Muyu Media

Videoclip Snelle en Maan

De Nederlandse artiesten Snelle en Maan zijn niet meer weg te denken uit onze muziekscene. Het is dan ook meer dan logisch dat ze de handen ineen hebben geslagen om samen een duet op te nemen. En wat voor duet. Blijven slapen heeft 21 weken in de top 40 gestaan waarvan 10 weken op nummer 1! En is inmiddels 9,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Videoclip Blijven slapen van Snelle en Maan

Muyu Media staat erom bekend dat ze veel producties op film draaien. Ook de videoclip van Snelle en Maan is gedraaid op analoge film. Dit betekent dat er tijdens het filmen niet veel over gedaan kan worden omdat dit erg kostbaar is. Er zit dus een zorgvuldige voorbereiding aan vast. Vaak oefenen is dan geen uitzondering. Door het op deze manier op te nemen krijg je een fantastisch resultaat wat je nooit kan bereiken als je digitaal filmt.
Mamascreen heeft deze bijzondere videoclip gecoproduceerd en geëdit.

Klik hier voor meer informatie over Muyu Media.
Wil je alles weten over Maan en Snelle, klik dan hier en hier.

Wil jij ook een videoclip laten maken zoals deze van Snelle en Maan?

Je hebt een fantastisch nummer gemaakt, maar zoekt een betrouwbare partner om je videoclip te laten maken. Dan ben je bij Mamascreen aan het goede adres. Wij maken vele verschillende video’s met uiteenlopende doelen, hierdoor hebben we de juiste ervaring om jouw videoclip te maken. Wij zorgen voor het complete plaatje. Je muziek komt tot zijn recht en de boodschap die je wilt vertellen wordt versterkt. Daarnaast helpt een videoclip erbij om emoties bij de kijker op te roepen. Met een videoclip is het makkelijker om een artiest of een band te promoten en bereik je een breder publiek dan alleen de fans.

Wil je meer weten over het laten maken van een videoclip? Klik dan hier.

Klant

Muyu Media


Behind the scenes

Videoclip Snelle en Maan - Blijven slapen door Muyu Media en Mamascreen
Videoclip Snelle en Maan - Blijven slapen door Muyu Media en Mamascreen
Videoclip Snelle en Maan - Blijven slapen door Muyu Media en Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.