RCM

Videoclip SilkandStones

SilkandStones is een Nederlands DJ/producer duo uit Rotterdam. Deze videoclip Invincible was hun debuutrelease op Armada Deep en was nog maar het begin van een aantal danceproducties. Het duo wil muziek, kunst en video combineren en zijn dus niet alleen verantwoordelijk voor de muziek maar zijn ook nauw betrokken bij alle andere aspecten. Ze vinden dat de combinatie van muziek en video elkaar versterkt. Deze videoclip is daar een weerspiegeling van.

Videoclip Invincible van SilkandStones

We hebben ervoor gekozen om de videoclip op te nemen in de studios van Crewproof. In een witte oneindige studio hebben twee dansers de hoofdrol. Hun krachtige choreografie zorgt voor een echte toevoeging aan de muziek. De videoclip is compleet geworden toen ook de VFX effecten toegevoegd werden. Hierdoor wordt het een mooi geheel met muziek, kunst en video die elkaar allemaal versterken.

SilkandStones valt onder RCM. Dit is een bedrijf dat platen produceert en een artiestenmanager is. Ze zijn gespecialiseerd in dancemuziek. Naast het produceren van platen met en voor andere artiesten, hebben ze ook artiesten in eigen stal.

Lees hier meer over SilkandStones en RCM.

Wil jij ook een videoclip laten maken zoals deze van SilkandStones?

Je hebt een fantastisch nummer gemaakt, maar zoekt een betrouwbare partner om je videoclip te laten maken. Dan ben je bij Mamascreen aan het goede adres. Wij maken vele verschillende video’s met uiteenlopende doelen, hierdoor hebben we de juiste ervaring om jouw videoclip te maken. Wij zorgen voor het complete plaatje. Je muziek komt tot zijn recht en de boodschap die je wilt vertellen wordt versterkt. Daarnaast helpt een videoclip erbij om emoties bij de kijker op te roepen. Met een videoclip is het makkelijker om een artiest of een band te promoten en bereik je een breder publiek dan alleen de fans.

Wil je meer weten over een videoclip laten maken? Klik dan hier.

Klant

RCM


Behind the scenes

Videoclip SilkandStones gemaakt door Mamascreen
Videoclip SilkandStones gemaakt door Mamascreen
Videoclip SilkandStones gemaakt door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.