Muyu Media

Videoclip Maan

Maan is een Nederlandse zangeres. Haar carrière begon toen ze The Voice of Holland won. Nu is ze is niet meer weg te denken uit onze muziekscene en is ze één van de bekendste zangeressen van Nederland. Ze heeft al vele hits op haar naam staan, zoals Zo kan het dus ook. Voor het vervolg hierop, Zo kan het dus ook Part 2, hebben wij de producer geleverd. Daarnaast hebben we de titel en VFX (visual effects) gemaakt. Zo kan het dus ook Part 2 is al meer dan een half miljoen bekeken op YouTube en heeft op nummer 14 gestaan in de Top 40.

Videoclip Zo kan het dus ook Part 2 van Maan

Muyu Media staat erom bekend dat ze veel producties op film draaien. Zo hebben ze de videoclip voor Blijven slapen van Snelle en Maan gedraaid op analoge film. Ook deze videoclip van Maan hebben ze analoog gefilmd. Dit betekent dat er tijdens het filmen niet veel over gedaan kan worden omdat dit erg kostbaar is. Er zit dus een zorgvuldige voorbereiding aan vast. Vaak oefenen is dan geen uitzondering. Door het op deze manier op te nemen krijg je een fantastisch resultaat wat je nooit kan bereiken als je digitaal filmt.

Klik hier voor meer informatie over Muyu Media en als je allen wilt weten van Maan, klik dan hier.

Wil jij ook een videoclip laten maken zoals deze van Maan?

Je hebt een fantastisch nummer gemaakt, maar zoekt een betrouwbare partner om je videoclip te laten maken. Dan ben je bij Mamascreen aan het goede adres. Wij maken vele verschillende video’s met uiteenlopende doelen, hierdoor hebben we de juiste ervaring om jouw videoclip te maken. Wij zorgen voor het complete plaatje. Je muziek komt tot zijn recht en de boodschap die je wilt vertellen wordt versterkt. Daarnaast helpt een videoclip erbij om emoties bij de kijker op te roepen. Met een videoclip is het makkelijker om een artiest of een band te promoten en bereik je een breder publiek dan alleen de fans.

Veel je meer weten over het laten maken van een videoclip? Klik dan hier.

Klant

Muyu Media


Behind the scenes

Videoclip Maan gemaakt door Muyu Media en Mamascreen
Videoclip Maan gemaakt door Muyu Media en Mamascreen
Videoclip Maan gemaakt door Muyu Media en Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.