RCM Creative / Gio Latooy

Videoclip Gio Latooy

Gio Latooy is een bekende vlogger en heeft meer dan een miljoen volgers op zijn YouTube kanaal. Naast zijn dagelijkse vlogs heeft hij de film Project Gio gemaakt. Hier komt verschillende muziek in voor, zo ook het nummer Over & Over. Daar hebben we samen met RCM Creative een videoclip voor gemaakt. Omdat Over & Over onderdeel is van de film hebben we ervoor gekozen om beelden uit de film te combineren met nieuw gedraaide beelden. Om dit tot een mooi geheel te maken, dienen de verschillende beelden goed bij elkaar aan te sluiten. Dit is wat ons betreft heel goed gelukt. Op YouTube is de videoclip inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken en heeft deze 24.000 likes gekregen, waar we heel trots op zijn.

Videoclip Over & Over van Gio Latooy

Voor de videoclip hebben we op verschillende plaatsen in Rotterdam gedraaid. Daarbij hebben we erop gelet dat Rotterdam geen duidelijk rol kreeg zodat de beelden goed aansloten bij de beelden uit de film. In Project Gio wordt het buurmeisje van Gio verliefd op hem. Dit konden we perfect laten zien met de beelden uit de film. Het missen van zijn buurmeisje konden we laten zien door nieuwe beelden te draaien. Zo wordt het verhaal van het nummer verteld en blijft het toch één geheel.
De videoclip en al zijn vlogs staan op het YouTube kanaal van Gio. Klik hier om deze te bekijken.

Wil jij ook een videoclip laten maken zoals deze van Gio Latooy?

Je hebt een fantastisch nummer gemaakt, maar zoekt een betrouwbare partner om je vdeiclip te laten maken. Dan ben je bij Mamascreen aan het goede adres. Wij maken vele verschillende video’s met uiteenlopende doelen, hierdoor hebben we de juiste ervaring om jouw videoclip te maken. Wij zorgen voor het complete plaatje. Je muziek komt tot zijn recht en de boodschap die je wilt vertellen wordt versterkt. Daarnaast helpt een videoclip erbij om emoties bij de kijker op te roepen. Met een videoclip is het makkelijker om een artiest of een band te promoten en bereik je een breder publiek dan alleen de fans.

Wil je meer weten over het laten maken van een videoclip? Klik dan hier.

Klant

RCM / Gio Latooy


Behind the scenes

Videoclip Gio Latooy Over and Over door Mamascreen
Videoclip Gio Latooy Over and Over door Mamascreen
Videoclip Gio Latooy Over and Over door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.