Djamila

Videoclip Djamila

Djamila is een Nederlandse YouTuber, zangeres en actrice. Op haar YouTubekanaal MeisjeDjamila heeft ze meer dan een miljoen abonnees en is één van de bekendste Nederlandse vrouwelijke YouTubers. In de film Misfit speelt ze Julia, de hoofdrol, een tienermeisje die terugkeert vanuit de Verenigde Staten naar Nederland. In het vervolg, Misfit 2 speelt ze wederom Julia en wil ze als zangeres meedoen aan een muziekwedstrijd. Bij zo’n film hoort natuurlijk een videoclip. Wild is de titelsong van Misfit 2 en heeft Mamascreen gemaakt. De videoclip is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken.

Videoclip Wild van Djamila

Wild is de titelsong van Misfit 2 daarom hebben we ervoor gekozen om beelden uit de film te combineren met nieuw gedraaide beelden. Om dit één geheel te laten vormen dienen de sfeer en de vibe van de videoclip en de film op elkaar aan te sluiten. Wat ons betreft is dit uitstekend gelukt.

We hebben ervoor gekozen om te filmen op veel verschillende en kleurrijke plekken. Zo komt de energie en het plezier wat Djamila heeft met haar vriendinnen goed naar voren. Ook al zijn alle beelden gefilmd in Rotterdam, hebben we er goed op gelet dat dit niet goed te zien is zodat de beelden goed aansloten bij de film.

Wil je meer weten over Djamila? Klik dan hier.

Wil jij ook een videoclip laten maken zoals deze van Djamila?

Je hebt een fantastisch nummer gemaakt, maar zoekt een betrouwbare partner om je videoclip te laten maken. Dan ben je bij Mamascreen aan het goede adres. Wij maken vele verschillende video’s met uiteenlopende doelen, hierdoor hebben we de juiste ervaring om jouw videoclip te maken. Wij zorgen voor het complete plaatje. Je muziek komt tot zijn recht en de boodschap die je wilt vertellen wordt versterkt. Daarnaast helpt een videoclip erbij om emoties bij de kijker op te roepen. Met een videoclip is het makkelijker om een artiest of een band te promoten en bereik je een breder publiek dan alleen de fans.

Wil je meer weten over het laten maken van een videoclip? Klik dan hier.

Klant

Djamila


Behind the scenes

Videoclip Djamila gemaakt door Mamascreen
Videoclip Djamila gemaakt door Mamascreen
Videoclip Djamila gemaakt door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.