Rotterdam Topsport/Gemeente Rotterdam/Gemeente Den haag/gemeente dordrecht

Sportvideo Tour de France Femmes avec Zwift

De Tour de France Femmes avec Zwift 2024 komt naar Nederland. De eerste vier etappes zullen plaatsvinden in Nederland met de Grand Depart in Rotterdam. Rotterdam Topsport, gemeente Rotterdam, gemeente Den Haag en gemeente Dordrecht sloegen hun handen ineen om de Grand Depart, de eerste etappe en een tijdrit naar onze regio te brengen. Om dit nieuws bekend te maken heeft Mamascreen onderstaande video gemaakt.

Sportvideo Tour de France Femmes komt naar Nederland

Tijdens de Tour de Frances Femmes staat natuurlijk de vrouwelijke kracht centraal van de wielrensters. Dit wilden we laten terugkomen in de video door 3 prof wielrensters aan het woord te laten die allemaal uit de regio komen. Zo konden we niet alleen hun droom laten zien maar ook de link leggen met de regio. de Tour de France Femmes gaat verder dan alleen de wedstrijd zelf. Ze willen een positieve indruk achterlaten en vinden het belangrijk dat meer vrouwen de fiets opstappen. Daarom hebben we er ook voor gekozen om veel vrouwelijke stadsfietsers en een groep vrouwelijk amateurs te laten zien. Zo wordt het complete beeld gegeven waar de Tour de France Femmes voor staat. Door naast deze beelden ook hyperlapses te gebruiken, krijg je een dynamische video waarin de steden en de regio op een verrassende manier worden getoond. Door deze beelden af te wisselen met de ‘gewone’ beelden wordt het niet te druk en krijg je een mooie balans.

Wil je meer weten over de Tour de France Femmes avec Zwift kijk dan hier en hier

Wil jij ook een sportvideo laten maken zoals deze voor Tour de France Femmes?

Een goede sportvideo legt de dynamiek, spanning en emotie vast en weet de kijker daarmee te raken. Wij proberen dit elke keer als we een sportvideo maken te realiseren. We hebben veel ervaring in het maken van sportvideo’s. Als partner van Rotterdam Topsport hebben we al verschillende sportvideo’s gemaakt. Dan kan je denken aan de 010 op weg naar Tokyo video’s maar ook promo’s voor bijvoorbeeld de Tour de France en zoals deze van de Tour de France Femmes avec Zwift. Daarnaast hebben we ook een documentaire gemaakt van bokser Don Diego Poeder.

Wil je meer weten over het laten maken van een sportvideo? Klik dan hier.

Klant

Rotterdam Topsport/gemeente Rotterdam/gemeente Den Haag/gemeente Dordrecht


Behind the scenes

Tour de France Femmes avec Zwift promo gedraaid door Mamascreen
Tour de France Femmes avec Zwift promo gedraaid door Mamascreen
Tour de France Femmes avec Zwift promo gedraaid door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.