Rotterdam Topsport

Sportvideo Lucinda Brand

In aanloop van de Olympische Spelen Tokyo 2020 maakten wij in samenwerking met Rotterdam Topsport korte video’s van Rotterdamse sporters die kans maakten om naar deze Olympische Spelen af te reizen. Eén van deze sporters is Lucinda Brand. Natuurlijk kan zij in dat rijtje topsporters niet ontbreken, ook al heeft ze zich niet gekwalificeerd voor de Spelen.

Sportvideo 010 op weg naar Tokyo met Lucinda Brand

We hebben ervoor gekozen om Lucinda op een paar verschillende plekken te filmen. Bij haar thuis, in de studio en in Rotterdam. Door de beelden uit de studio af te wisselen met de andere beelden krijg je een dynamische video die nergens saai wordt. Door deze afwisseling krijg je ook een mooi inkijkje in de wereld van de wielrenster. En dat is een gevarieerd inkijkje. Lucinda is naast veldrijdster namelijk ook wegwielrenster. Ze is op beide disciplines wereldkampioen geworden en Nederlands kampioen. Daarnaast heeft ze ook verschillende andere medailles behaald tijdens Europese en Wereldkampioenschappen.

Lees hier meer over 010 op weg naar Tokyo
Lees hier meer over Lucinda Brand

Wil jij ook een sportvideo laten maken zoals deze van Lucinda Brand?

Een goede sportvideo legt de dynamiek, spanning en emotie vast en weet de kijker daarmee te raken. Wij proberen dit elke keer als we een sportvideo maken te realiseren. We hebben veel ervaring in het maken van sportvideo’s. Als partner van Rotterdam Topsport hebben we al verschillende sportvideo’s gemaakt. Dan kan je denken aan de 010 op weg naar Tokyo video’s zoals die van Lucinda maar ook promo’s voor bijvoorbeeld de Tour de France en de Tour de France Femmes avec Zwift. Daarnaast hebben we ook een documentaire gemaakt van bokser Don Diego Poeder.
Neem contact met ons op als je ook een sportvideo wil laten maken.

Klant

Rotterdam Topsport


Behind the scenes

Sportvideo draaien door Mamascreen voor Rotterdam Topsport met Lucinda Brand
Sportvideo draaien door Mamascreen voor Rotterdam Topsport met Lucinda Brand
Sportvideo draaien door Mamascreen voor Rotterdam Topsport met Lucinda Brand

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.