Jeroen Hertzberger

Sportvideo HertzbergerTV

Jeroen Hertzberger is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hockeywereld. Op YouTube heeft hij zijn eigen kanaal HertzbergerTV. Hierop post hij allerlei soorten video’s over hockey. Tutorials, tips & tricks, interviews en challenges. Hiermee wil hij de jongere generatie hockeyers helpen om nog betere hockeyspelers te worden. Daarnaast laat hij zien hoe het is om op het hoogste niveau in Nederland te hockeyen.

Sportvideo voor HertzbergerTV, het YouTube kanaal van Jeroen Hertzberger

Het talent van Jeroen Hertzberger kan uitstekend gebruikt worden om andere hockeyers beter te maken. Het is natuurlijk fantastisch dat je thuis video’s kan bekijken van een van de beste Nederlandse hockeyspelers en zo getraind en gecoacht kan worden.
De samenwerking tussen Hertzberger en Mamascreen bestaat eruit dat wij alle video’s editen die hij op het hockeyveld en er buiten maakt.

Jeroen Hertzberger is een Nederlands hockeyer die tot 2021 uitkwam voor het Nederlandse elftal. Sinds 2002 hockeyt hij bij HC Rotterdam. In 2023 schreef hij hockeygeschiedenis door topscorer allertijden te worden met 347 goals.
Naast hockey is Hertzberger ondernemer, zo heeft hij een YouTubekanaal met meer dan 80.000 volgers en is hij oprichter van ThunderSports.

Lees hier meer over Jeroen Hertzberger

Wil jij ook een sportvideo laten maken zoals deze voor HertzbergerTV?

Een goede sportvideo legt de dynamiek, spanning en emotie vast en weet de kijker daarmee te raken. Wij proberen dit elke keer als we een sportvideo maken te realiseren. We hebben veel ervaring in het maken van sportvideo’s. Als partner van Rotterdam Topsport hebben we al verschillende sportvideo’s gemaakt. Dan kan je denken aan de 010 op weg naar Tokyo video’s zoals die van Lucinda maar ook promo’s voor bijvoorbeeld de Tour de France en de Tour de France Femmes avec Zwift. Daarnaast hebben we ook een documentaire gemaakt over bokser Don Diego Poeder.

Neem contact met ons op als je ook een sportvideo wil laten maken.

Klant

HertzbergerTV


Behind the scenes

Sportvideo HertzbergerTV gemaakt door Mamascreen
Sportvideo HertzbergerTV gemaakt door Mamascreen
Sportvideo HertzbergerTV gemaakt door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.