Campagne

Recruitment video STL

In samenwerking met stategisch en creatief reclamebureau Campagne hebben we deze wervingsvideo voor Sectorinstituut Transport en Logistiek gemaakt. Deze QuickType video bestaat uit zorgvuldig geselecteerde foto’s en speelse animaties, waarmee een levendig beeld wordt geschetst van de werkomgeving en werksfeer. De kijker krijgt een goed beeld van wat het werken in de sector Transport en Logistiek te bieden heeft. Dit helpt hen bij het maken van een weloverwogen keuze voordat ze solliciteren.

STL werkt. Voor jou!

Er is gekozen voor een quicktype-video, met geanimeerde tekst en afbeeldingen. In combinatie met opbeurende muziek, zorgt dit voor een energieke video. De foto’s zijn verzameld door de opdrachtgever, Mamascreen heeften postproductie verzorgd. De recruitmentvideo heeft een duidelijke boodschap en spoort potentiële nieuwe medewerkers aan, de eerste stap te nemen.

Sectorinstituut Transport en Logistiek

Sectorinstituut Transport en Logistiek is uitgegroeid tot de drijvende kracht achter de transport- en logistieke industrie in Nederland. Met verschillende locaties door het hele land en duizenden werknemers, biedt STL een breed scala aan diensten voor elk type transport- en logistieke behoefte. Van wegtransport en distributiecentra tot magazijnbeheer en supply chain-oplossingen. Daarnaast bieden ze uitgebreide opleidingen en certificeringen om professionals in de sector te ondersteunen en te ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over STL.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van STL?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale recruitmentvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Klik hier om meer te zien!

Klant

12GO Biking


Behind the scenes

Een recruitmentvideo gemaakt voor STL door Mamascreen.
Een recruitmentvideo gemaakt voor STL door Mamascreen.
Een recruitmentvideo gemaakt voor STL door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.