Clubgeist

Recruitment video ilionx

In opdracht van ilionx heeft Clubgeist een bijzondere employer branding campagne ontwikkeld. Onderdeel daarvan zijn meerdere testimonial video’s. In deze recruitmentvideo gemaakt door Mamascreen staat Dymphy centraal. In de video vertelt zij over haar werkzaamheden die ze namens ilionx bij de opdrachtgever verricht. Deze recruitmentvideo biedt een inspirerend kijkje in het werk bij ilionx en nodigt potentiële kandidaten uit om ook bij ilionx te solliciteren.

De veelzijdigheid van ilionx vraagt om een veelzijdige recruitmentvideo

De recruitmentvideo van Ilionx hebben we gemaakt op 2 locaties. Ten eerste hebben wij gebruik gemaakt van een witte limbostudio. waarin Dymphy haar verhaal doet. Hierbij zit ze op een rode kruk. Ten tweede zijn we op locatie bezig geweest met het filmen van de werkzaamheden. De beelden zorgen voor ondersteuning aan het verhaal en kunnen de kijkers een inkijkje geven achter de schermen. Zo zien de geïnteresseerde kijkers wat ze kunnen verwachten als ze gaan werken voor ilionx.

ilionx

ilionx is een Nederlands IT-dienstverlener die zich richt op digitale transformatie, IT-consultancy en managed services. Het bedrijf biedt strategische IT-adviesdiensten, beheer van IT-infrastructuren, cloudoplossingen, databeheer en -analyse, softwareontwikkeling en cybersecurity. ilionx helpt organisaties bij het optimaliseren van hun technologie-investeringen en het verbeteren van hun bedrijfsprocessen, met klanten in sectoren zoals gezondheidszorg, financiën, overheid en industrie.

Klik hier voor meer informatie over ilionx.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van ilionx?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale recruitmentvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Meer recruitmentvideo’s zien? Klik hier!

Klant

12GO Biking


Behind the scenes

Een recruitment video gemaakt voor ClubgeistBVH - Ilionx door Mamascreen,
Een recruitment video gemaakt voor ClubgeistBVH - Ilionx door Mamascreen,
Een recruitment video gemaakt voor ClubgeistBVH - Ilionx door Mamascreen,

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.