ARA

Recruitment-video CZ

CZ werkt op het gebied van employer branding met ARA creative Agency. Onderdeel van de campagne is het maken van de wervingsvideo, waarbij we samen optrokken met de professionals van ARA. Dit monde uit in deze vrolijke en informatieve video. In deze video komen verschillende medewerkers aan het woord om hun visie op het bedrijf te delen. Door een combinatie van werk en werkplezier te tonen, krijgen de kijkers een goed beeld van wat hen te wachten staat binnen het bedrijf.

In de employer branding van CZ is video een belangrijk onderdeel

Voor de video van CZ hebben we ervoor gekozen om medewerkers rechtstreeks in de camera te laten spreken. Op deze manier wordt de kijker rechtstreeks aangesproken. Terwijl de medewerkers praten, ziet de kijker ook andere activiteiten binnen het bedrijf en krijgt hij een indruk van de werkzaamheden en groeimogelijkheden. Het doel van de video is om de samenwerking binnen het bedrijf te benadrukken. De informatieve animaties versterken de gesproken tekst.

CZ

CZ is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland, die uitgebreide zorgverzekeringen aanbiedt, inclusief basis- en aanvullende verzekeringen. Ze staan bekend om hun goede klantenservice en digitale diensten, waarmee klanten hun verzekeringen gemakkelijk online kunnen beheren. CZ richt zich ook op preventieve zorg en welzijnsprogramma’s om een gezonde levensstijl te bevorderen. Voor meer informatie over hun diensten en verzekeringsopties kunt u terecht op hun officiële website.

Klik hier voor meer informatie over CZ.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van CZ?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale recruitmentvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Klik hier voor meer informatie over recruitmentvideo’s.

Klant

ARA

Opdracht

CZ


Behind the scenes

Mamascreen heeft een recruitmentvideo gemaakt voor CZ IAD.
Mamascreen heeft een recruitmentvideo gemaakt voor CZ IAD.
Mamascreen heeft een recruitmentvideo gemaakt voor CZ IAD.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.