Alten

Recruitment- video Alten

Alten is continu opzoek naar nieuwe collega’s. Daarvoor laten ze recruitmentvideo’s maken door Mamascreen. In een wervingsvideo vertellen medewerkers van Alten over hun ervaringen en doorgroeimogelijkheden van het bedrijf. Met deze video kan er een goed beeld worden gegeven van het werken bij Alten. De kijker krijgt zo een kijkje achter de schermen en ziet bij welke bedrijven/cases zij kunnen werken en ontwikkelmogelijkheden er binnen Alten zijn.

Alten biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische werkomgeving.

In deze recruitmentvideo hebben we ervoor gekozen om het verhaal te laten vertellen door de medewerkers van Alten zelf. Er zijn meerdere medewerkers en cases gekozen, die het doorgroeitraject al hebben doorlopen. Op deze manier wordt het verhaal overtuigend en betrouwbaar neergezet. De kijker ziet duidelijk wat je kan verwachten van een baan bij Alten. Mamascreen heeft bij het maken van de video gekozen voor een afwisseling van het interview met B-roll (snijshots) die het verhaal ondersteunen.

Alten

Alten is een internationaal ingenieurs- en technologieadviesbureau, opgericht in 1988 in Frankrijk. Het bedrijf biedt advies en expertise aan diverse sectoren zoals automotive, lucht- en ruimtevaart, telecommunicatie, energie, life sciences en financiële dienstverlening. Alten ondersteunt bedrijven wereldwijd met diensten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, productontwerp, systeem- en softwareontwikkeling, projectmanagement en IT-consultancy. Met een sterke focus op technische expertise en innovatie, biedt Alten carrièremogelijkheden voor ingenieurs en technologische professionals.

Klik hier voor meer informatie over Alten.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van Alten?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale wervingsvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Klant

Alten


Behind the scenes

Een recruitment video gemaakt door Mamascreen voor Alten.
Een recruitment video gemaakt door Mamascreen voor Alten.
Een recruitment video gemaakt door Mamascreen voor Alten.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.