12GO Biking

Recruitmentvideo 12GO BIking

Als je nieuwe medewerkers zoekt dan is een recruitmentvideo een mooie manier om sollicitanten te vinden. 12GO Biking zocht ook nieuwe medewerkers en heeft daarvoor een recruitmentvideo ingezet. Met zo’n video kan je een mooi beeld geven van het bedrijf en de mensen die er al werken. Zo krijgen mogelijke nieuwe medewerkers al een mooi kijkje achter de schermen en krijgen ze een goed beeld bij wat voor bedrijf ze gaan solliciteren.

Met zoveel vacatures bij 12GO Biking kan een recruitmentvideo helpen

Voor deze video hebben we ervoor gekozen om de beelden en de tekst in beeld het verhaal te vertellen. Zo krijgt de kijker een mooi kijkje achter de schermen. We laten de vele verschillende afdelingen zien en de mensen die er werken zodat er een compleet beeld wordt gegeven van de winkel, het magazijn en de werkplaats. We laten ook zien dat er naast het werk ook genoeg te beleven valt, want dat is ook een belangrijk deel van het werkplezier.

12GO Biking

12GO Biking is uitgegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland. In Moordrecht is niet alleen een grote winkel te vinden, maar ook een grote werkplaats en werken er inmiddels 250 werknemers. Voor elke soort fiets kan je er terecht. Voor een stadsfiets tot aan een mountainbike of racefiets. Daarnaast verkopen ze ook alle mogelijke accessoires die je bij het fietsen kan gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over 12GO Biking.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van 12GO Biking?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale recruitmentvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Klant

12GO Biking


Behind the scenes

Recruitmentvideo voor 12GO Biking door Mamascreen in Moordrecht
Recruitmentvideo voor 12GO Biking door Mamascreen in Moordrecht
Recruitmentvideo voor 12GO Biking door Mamascreen in Moordrecht

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.