Go!Gaming / KPN

Promotiefilm Go!Gaming

Go!Gaming is een samenwerking tussen H20 Esports en Pathé Cinemas. Het is de plek waar liefhebbers van gaming en Esports elkaar ontmoeten en kunnen gamen. Om de ultieme gaming experience te hebben, is Go!Gaming een samenwerking aangegaan met KPN. Hierdoor zijn alle Go!Gaming locaties aangesloten op supersnel internet. Wij hebben de promotiefilm hiervoor gemaakt.

Promotiefilm Go!Gaming

Met deze promotiefilm willen we op een krachtige visuele manier de aandacht trekken voor de samenwerking tussen Go!Gaming en KPN. Het is een mooie manier om in een korte video helder en duidelijk te maken wat de samenwerking voor de gamers betekent. Door daar de focus op te leggen creëer je betrokkenheid, trek je de aandacht en communiceer je snel en effectief. Door het gebruik van dronebeelden, de juiste muziek en animaties is het een dynamische video waar je van begin tot eind naar kijkt.

Promotiefilm Go!Gaming en KPN

Go!Gaming is een plek waar je kan gamen met supersnel internet. De locaties vind je in verschillende Pathé bioscopen. Wil jij ook gamen op de beste en snelste PC’s, in professionele racing stoelen en op de nieuwste consoles? Kijk dan op de website van Go!Gaming.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken zoals die van Go!Gaming?

Een promotiefilm kan je laten maken voor verschillende doelen. Het biedt een krachtige visuele manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement.

Je promotiefilm kan op zichzelf staan maar kan ook onderdeel zijn van een campagne. In dat geval zorgen we er altijd voor dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen.

Beelden uit je promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Je kunt ze inzetten als teaser naar de hele promotiefilm of naar andere campagne-onderdelen.

Klant

Go!Gaming/KPN


Behind the scenes

Promotiefilm gemaakt door mamascreen voor go!gaming
Promotiefilm gemaakt door mamascreen voor go!gaming
Promotiefilm gemaakt door mamascreen voor go!gaming

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.