Meesterstuk/Brandenburg culinaire slagerij

Foodfilm Meesterstuk

Mamascreen heeft samen met Brandenburg Culinaire Slagerij een aantal handige instructievideo’s gemaakt voor hun merknaam Meesterstuk. Dit is een product waarbij je een mooi stuk vlees, ingrediënten en een handige instructie in één koopt. Brandenburg heeft een foodfilm laten maken over het bereiden van beenham, fricandeau, lamsbout en rosbief. Met deze foodflims kan de kijker thuis een heerlijk stuk vlees bereiden.

Breng de chef in jezelf naar boven met deze foodfilm van Meesterstuk

Deze instructievideo helpt je om een lekker stukje vlees op tafel te zetten ook al vind je het lastig om eraan te beginnen. Meesterstuk helpt je om de chef in jezelf naar boven te halen en het restaurant naar je huis. Deze foodfilm maakt het maken van een lekkere beenham heel makkelijk. Je hebt alleen een Meesterstuk nodig waar een mooi stuk vlees, ingrediënten en duidelijke instructies inzitten.

Kijk hier voor meer informatie over Brandenburg Culinaire Slagerij: https://www.brandenburgculinair.nl/

Kijk hier voor meer informatie over Meesterstuk: https://www.meesterstuk.nl/

Laat Mamascreen je foodfilm maken net als deze voor Meesterstuk

Foodfilms om je vingers bij af te likken. Een foodfilm laten maken is een specialisme op zich. Het maken van een foodvideo vergt ervaring, productkennis en de juiste apparatuur. Mamascreen heeft de juiste experts en benodigdheden in huis om je foodfilm tot een succes te maken. Wij zorgen ervoor dat je een onweerstaanbare foodfilm aan je kijkers kan laten zien. Of het nu gaat om een kookvideo, receptvideo of een commercial, wij draaien ons hand er niet voor om. En bij allemaal zorgen we ervoor dat het water je in de mond loopt.

Ben jij ook op zoek naar iemand die je kan helpen bij het maken van een foodvideo, neem dan contact met ons op.

Klant

Meesterstuk

Brandenburg Culinaire Slagerij


Behind the scenes

Foodfilm - Beenham klaarmaken met meesterstuk
Foodfilm - Beenham klaarmaken meesterstuk in Rotterdam
Foodfilm - Beenham klaarmaken als meesterstuk

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.