Cerelia

Maak poffertjes nog lekkerder met deze foodfilm

Samen met Cérélia maakten wij een foodvideo over hun kant-en-klare poffertjes. De foodfilm hebben we gedraaid in de studio met verschillende achtergronden. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de achtergronden perfect bij de gerechten horen. Ook hebben we met animatie de nadruk gelegd op bepaalde belangrijke dingen in de video. Hierdoor is het een afwisselende video geworden die mooi laat zien wat je allemaal met de poffertjes kan doen.

Je poffertjes nog lekkerder met deze foodfilm van Cérélia

Het produceren van een foodfilm is een vak apart. Het vergt deskundigheid, kennis, ervaring en de juiste apparatuur. Bij Mamascreen beschikken we over de benodigde experts om jouw foodfilm tot een waar succes te maken. Of het nu gaat om een instructievideo voor het bereiden van een heerlijk gerecht, het delen van een recept, of een culinaire reclame, onze video’s zullen zeker je smaakpapillen prikkelen.

Wij zorgen ervoor dat het water je in de mond loopt. Niet alleen hebben wij de experts in huis om je video tot een succes te maken, we beschikken ook over alle benodigdheden om een onweerstaanbare foodfilm te maken.

Foodfilm Cérélia

De poffertjes van Cérélia zijn al lekker als je ze uit de magnetron haalt, maar je maakt ze nog lekkerder met verschillende producten als aardbeien, chocoladesaus of poedersuiker. Deze foodfilm geeft je inspiratie om je poffertjes net iets lekkerder te maken dan ze al zijn.

Cérélia is een wereldwijd voedingsmiddelenbedrijf. Ze leveren pannenkoeken, poffertjes en koelvers deeg aan retailers en foodservice klanten over de hele wereld. Met deze deegproducten zet je in een handomdraai heerlijke taarten, koeken, gebak en pizza’s op tafel. Ze hebben een biologische lijn, maar ook glutenvrij, lactosevrij en veganistische producten.

Kijk voor meer informatie op https://www.cerelia.com/nl/we-are-cerelia-nederlands/

Klant

Cérélia


Behind the scenes

Een commercial gemaakt voor Cerelia door Mamascreen.
Poffertjes in magnetron in studio. Cérélia en Mamascreen
Foodfilm - Chocoladesaus op poffertjes in studio. Cérélia en Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.