rotterdam Topsport

Documentaire Marhinde Verkerk

Rotterdam Topsport wilde van verschillende sporters een 010 op weg naar Tokyo video laten maken. Zo ook voor Marhinde Verkerk. Deze korte documentaire hebben we anders aangepakt dan de andere 010 op weg naar Tokyo video’s. We hebben namelijk analoog gedraaid. Dit betekent dat er tijdens het filmen niet veel over gedaan kan worden omdat dit erg kostbaar is. Een zorgvuldige voorbereiding is dus vereist.

Korte documentaire over judoka Marhinde Verkerk

Door de documentaire van de judoka op analoge film te draaien krijg je een fantastisch resultaat wat je nooit kan bereiken als je digitaal filmt. Het zorgt voor een hele andere en mooiere sfeer.
We wilden in deze documentaire laten zien hoe hard Marhinde Verkerk werkt op weg naar de Olympische Spelen. Al zwoegend en zwetend zet de judoka een nieuwe standaard voor doorzettingsvermogen. Niet alleen is ze vaak in de dojo te vinden, maar ook in een fitnessruimte om aan krachttraining te doen. Door op al deze verschillende plekken te filmen, kunnen we echt alle aspecten laten zien van haar harde werk.

Documentaire van Marhinde Verkerk is gemaakt voor Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport is een stichting die zich inzet om topsportevenementen naar de stad te halen. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan topsportevenementen die jaarlijks terugkeren naar de stad. Rotterdamse topsporters kunnen ook rekenen op de ondersteuning van Rotterdam Topsport.

Klik hier voor meer informatie over Rotterdam Topsport.

Wil jij ook een documentaire laten maken net als deze van Marhinde Verkerk?

Een documentaire is uitermate geschikt als je een authentiek verhaal wilt vertellen. Ook kan je aan een documentaire denken als je een gevoelig onderwerp aan wilt snijden. Door voor deze bepaalde stijl te kiezen kan je echt tijd en aandacht geven aan het onderwerp waar de video over gaat. Een documentaire kan inspireren, informeren en creëert bewustzijn over belangrijke kwesties.

Wil je meer weten over het laten maken van een documentaire? Klik dan hier.

Klant

Rotterdam Topsport


Behind the scenes

documentaire gemaakt door Mamascreen voor Rotterdam Topsport met Marhinde Verkerk.
documentaire gemaakt door Mamascreen voor Rotterdam Topsport met Marhinde Verkerk.
documentaire gemaakt door Mamascreen voor Rotterdam Topsport met Marhinde Verkerk.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.