Koreaanse Ambassade

60 jaar diplomatieke relatie Nederland en Korea

Nederland en Korea hebben al langer dan 60 jaar een diplomatieke relatie. Vanwege het 60-jarige jubileum wilde de Koreaanse Ambassade een documentaire laten maken. We hebben gekozen om drie onderwerpen uit te lichten; de geschiedenis, de zakelijke kant en de culturele kant. In deze tweede aflevering staat de zakelijke relatie tussen Nederland en het fascinerende Korea centraal.

Documentaire Koreaanse Ambassade – business

In deze documentaire Koreaanse Ambassade – business laten we mensen aan het woord die iets kunnen vertellen over de zakelijke relatie (business) tussen Korea en Nederland.
Zo gaan we langs bij Sunny Stalnaker van ASML. Zij praat ons bij over de chipindustrie en hoe zij samenwerken met Koreaanse merken als Samsung.
Ook kan de haven van Rotterdam niet ontbreken. Deze haven is al 30 jaar de zusterhaven van de Koreaanse haven Busan. CEO van de Port of Rotterdam, Allard Castelein vertelt hier meer over.
Het Korean Trade Center wil de zakelijke realties tussen Nederlandse en koreanse bedrijven stimuleren. We praten met Samsik Lee, directeur van het Korean Trade Center
Door verschillende mensen van verschillende bedrijven aan het woord te laten, konden we een mooi beeld geven van de zakelijke relatie tussen Nederland en Korea.

Meer weten over ASML, Port of Rotterdam en/of Korean Trade Center, kijk dan op
https://www.asml.com/en
https://www.portofrotterdam.com/nl
https://www.koreatradecenter.nl/

Wil jij ook een documentaire laten maken net als deze van de Koreaanse Ambassade?

Een documentaire is uitermate geschikt als je een authentiek verhaal wilt vertellen. Ook kan je aan een documentaire denken als je een gevoelig onderwerp aan wilt snijden. Door voor deze bepaalde stijl te kiezen kan je echt tijd en aandacht geven aan het onderwerp waar de video over gaat. Een documentaire kan inspireren, informeren en creëert bewustzijn over belangrijke kwesties.

Wil jij meer weten over het laten maken van een documentaire? Klik dan hier.

Klant

Koreaanse Ambassade


Behind the scenes

Documentaire Koreaanse ambassade business gemaakt door Mamascreen
Documentaire Koreaanse ambassade business gemaakt door Mamascreen
Documentaire Koreaanse ambassade business gemaakt door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.