Sodexo Nederland

Commercial Sodexo Nederland

EDGE Amsterdam West is een verzamelkantoor voor verschillende bedrijven en instellingen. Ook APG is een grote huurder in het pand. De huurders hebben samen drie duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd. Om deze doelstellingen te realiseren en tegemoet te komen aan het internationale publiek heeft APG hulp gevraagd aan Sodexo Nederland. Sodexo heeft vervolgens een concept ontwikkeld met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot: Modern Recipe. Mamascreen heeft voor dit concept de commercial gemaakt.

Commercial Modern Recipe voor Sodexo Nederland

Modern Recipe brengt mensen bij elkaar met eten. Door de lekkerste seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken, maken de chefs inspirerende gerechten en proberen ze samen met de leveranciers een zo duurzaam mogelijk aanbod te creëren. Voedselverspilling wordt gemeten en geanalyseerd met de Waste Watch. Hierdoor kan deze verspilling gereduceerd worden. Daarnaast biedt Sodexo ook mogelijkheden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en besteden ze extra aandacht aan inclusie binnen hun teams. 

Wij wilden deze verschillende aspecten van Modern Recipe terug laten komen in de commercial. Door op verschillende plekken, maar allemaal in EDGE Amsterdam West, te draaien wilden we laten zien dat Modern Recipe niet gebonden is aan één plek in dit veelzijdige gebouw. Ook hebben we gebruik gemaakt van veel verschillende figuranten zodat we goed konden laten zien Dat Sodexo extra aandacht besteedt aan inclusie en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over Sodexo en Modern Recipe klik dan hier

Wil jij ook een commercial laten maken zoals deze voor Sodexo Nederland?

Wil jij een ook een commercial laten maken? Dan ben je bij Mamascreen aan het juiste adres. Wij begrijpen de diverse behoeften van zowel reclamebureaus als hun opdrachtgevers. Wij streven er altijd naar om binnen het vastgestelde budget en tijdschema te blijven, terwijl we topkwaliteit willen leveren. Onze creativiteit en effectiviteit zorgen ervoor dat we een commercial maken die naadloos aansluit bij jouw doelgroep.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

Sodexo Nederland


Behind the scenes

Commercial Sodexo gemaakt door Mamascreen
Commercial Sodexo gemaakt door Mamascreen
Commercial Sodexo gemaakt door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.