Intellistore

Bedrijfsfilm Intellistore

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor Intellistore hebben we dit ook gedaan. Het bijzondere aan deze video is dat we een combinatie hebben gemaakt van ‘echte’ beelden en animatie. Zo kunnen we het hele systeem van Intellistore laten zien. Ook de plekken waar een camera moeilijk kan komen. Door medewerkers aan het woord te laten en alle facetten van het systeem te laten zien is de video een mooi en dynamisch geheel geworden.

Heel het systeem van Intellistore is te zien in deze bedrijfsfilm

Het verhaal van het bedrijf Intellistore kan goed verteld worden door de medewerkers zelf. Dit ligt anders met het product dat ze maken. Dit kan voor een groot gedeelte gefilmd worden, maar een uitbreiding van het systeem wordt lastiger. Daarom hebben we ervoor gekozen om de uitbreiding van het systeem te laten zien door middel van animatie. Zo hoeft dit niet gebouwd en weer afgebroken te worden om alleen een video te maken. Door hier een animatie van te maken scheelt dit veel tijd en kosten voor de klant. Daarnaast laten we op een makkelijke manier zien wat het systeem kan.

Innovatieve oplossingen van Intellistore in deze bedrijfsfilm

Intellistore markeert een cruciaal keerpunt in de wereld van magazijnen. Terwijl ouderwetse opslagfaciliteiten plaatsmaken voor geautomatiseerde systemen, biedt het bedrijf een revolutionair geautomatiseerd opslag- en pickingsysteem. Oprichter Oscar streeft ernaar logistieke automatisering toegankelijk te maken voor bedrijven over de hele wereld. Intellistore verandert de toekomst van magazijnen wereldwijd.

Klik hier voor meer informatie over Intellistore.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van Intellistore?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

Intellistore


Behind the scenes

Bedrijfsfilm gefilmd en gemaakt door Mamascreen voor Intellistore.
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Intellistore.
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Intellistore.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.