HBM Machines

Bedrijfsfilm HBM Machines

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor HBM machines zijn dit alle producten die ze in de winkel en online verkopen. Het is belangrijk om dit allemaal te laten zien in de bedrijfsfilm. Dus we laten niet alleen de winkel niet, maar ook de medewerkers en het magazijn.

Het merk HBM Machines versterken met een bedrijfsfilm

Een (online) winkel is altijd in beweging. Of dit nu in het magazijn is of in de fysieke winkel, er gebeurt altijd iets. Dit is bij HBM machines niet anders. We hebben daarom een video gemaakt waar veel beweging in zit. Door te kiezen voor verschillende videostijlen is het een dynamische video geworden waar we de hele winkel hebben laten zien. De klanten, de medewerkers, de winkel en het magazijn hebben een belangrijke rol in de video.

Alles van HBM Machines komt langs in deze bedrijfsfilm

HBM Machines is in 1972 opgericht in door Herman Buitelaar. Wat begon als een kleine gereedschapszaak is uitgegroeid tot een grote leverancier van machines, gereedschap en toebehoren. HBM wil kwalitatief goed gereedschap voor iedereen toegankelijk maken. Hun missie is dan ook: nieuw en kwalitatief goed gereedschap aanbieden tegen eerlijke prijzen.

Klik hier voor meer informatie over HBM Machines

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van HBM Machines?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Klant

HBM Machines


Behind the scenes

Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor HBM Machines
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor HBM Machines
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor HBM Machines

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.