D. Van der Steen

Bedrijfsfilm D. van der Steen

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? D. van der Steen is een dienstverlener op het gebied van binnenstedelijke infrastructuur. Dan is het interessant om niet alleen de mensen op kantoor te interviewen maar ook de straat op te gaan waar de projecten van het bedrijf worden gerealiseerd.

D. van der Steen bedrijfsfilm

Door verschillende mensen aan het woord te laten, krijg je een goed beeld van het bedrijf in dit geval D. van der Steen. De mens maakt het bedrijf en dan wil je mensen op verschillende posities binnen het bedrijf aan het woord laten. Zo krijg je een mooi kijkje op het bedrijf vanuit alle lagen binnen het bedrijf.

Alles van D. van der Steen komt langs in deze bedrijfsfilm

D. van der Steen is in 1911 opgericht door Dirk van der Steen. Het bedrijf heeft zich sinds die tijd ontwikkeld van een stratenmaker tot een dienstverlener op het gebied van binnenstedelijke infrastructuur. Door de jaren heen krijgt het bedrijf steeds meer eigen materieel en bouwt het ook een groene asfaltcentrale. Zo ontwikkelt D. van der Steen zich tot een allround hoofdaannemer die grote projecten geheel in eigen beheer uitvoert.

Klik hier voor meer informatie over D. van der Steen.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van D. van der Steen?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Klant

D. van der Steen


Behind the scenes

bedrijfsfilm gemaakt door mamascreen voor D. van der Steen
bedrijfsfilm gemaakt door mamascreen voor D. van der Steen
bedrijfsfilm gemaakt door mamascreen voor D. van der Steen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.